Fudbaleri Crvene zvezde nastavili su sa nadahnutom igrom u domaćem šampionatu, a poslednji u nizu poraženih timova bio je Mladi radnik. Aleksandar Jevtić je sa dva pogotka u mreži Požarevljana na najbolji način iskoristio poverenje trenera Ratka Dostanića, ali i značajno doprineo ubedljivom trijumfu (4:1).

– Dobio sam priliku u startnoj postavi zato što je Lekić bio umoran od puta u Japan sa nacionalnom selekcijom, mada nikada nisam smatrao da sam izgubljen za prvi tim. Mislim da sam maksimalno iskoristio šansu, a još mi je draže što smo ostvarili pobedu sa više golova razlike. Zbog toga navijači dolaze u velikom broju na naše utakmice – istakao je Jevtić, koji je tek početkom aprila zvanično postao igrač crveno-belih, jer je tada uprava kluba iz Ljutice Bogdana otkupila njegov ugovor od turskog Genčerbirligija.

Rođeni Šapčanin veruje da pitanje šampiona još uvek nije rešeno, ali da dobra igra njegove ekipe hrabri pred finiš sezone.

– Sledi nam velika borba sa Partizanom u šampionatu za naslov prvaka. Takođe, nadamo se da ćemo imati još dva meča u Lav kupu, gde već u sredu igramo u polufinalu protiv OFK Beograda. Protiv „romantičara“ će biti teže nego u nedavnom prvenstvenom duelu, jer će oni doći rasterećeni na Marakanu sa željom da u utakmici za koju ne postoji popravni pokažu šta znaju. Međutim, mi želimo oba trofeja tako da očekujem još uspešnih nastupa na domaćoj sceni – zaključio je strelac sedam pogodaka u tekućoj sezoni Jelen Superlige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari