Srednjoškolci glasali ko bi trebalo da nastupi na dočeku Nove godine: Ceca i Aleksandra Prijović bili favoriti, ali klinci sve iznenadili izborom

Ostavite komentar


  1. propala generacija, nema rocka nema elektronike nema heavy metala nema punka samo dosadna kukumavska muzika koju ni moja baba ne bi slusala

  2. Rok nažalost nije zastupljen u medijima. Nametnut je naš specijalitet- kafanski pop i naravno turbo folk. Namerno je primitivizam u prvom planu, tako se može manipulisati masom. Rok je ipak neka vrsta pobune, izražavanje mišljenja, odraz slike društva i kritika društvenih tokova, neka vrsta izraza i želje za promenama. To režimima nije u interesu.

  3. Malo su se pomešali procenti, jer ako ta Ceca ima 13 odsto, a Prija 5 – onda nije Prija na drugom mestu?

  4. @Nezni, @Vladimir @Moler, koji je vas razlog kritike mladih, vazno je opaliti po tastaturi bez razmilsjanja i uputiti kritiku ispod svakog nivoa, odakle iznikoste covek da se pita. Ziveli

  5. na ulice za tzv docek Nove Godine izlaze deca sirotinje , koja nisu imala mogucnost ni za kafanjeroske aranzmane ni za kucne proslave sa parizerom , majonezom u pola hleba.

  6. Mislim da su deca veoma bistra zato sto biraju Colica a ne dziberanu Karleusu, cecu, Prijovic, tzv Lukasa itd.

  7. Ako je ovo istina , od nas nema ništa ! Molim sve mlade da poslušaju pesmu 3N , Gdanjsk osamdesete , Krivo srastanje , Pukovnik i pokojnik , Pit i to je Amerika , ’68 i ostalo blago , teško štivo koje poziva,proziva,obrazuje,tera na razmišljanje a ne trt-mrt, cic-mic….bez smisla i ikakve vrednosti….. deco , molim vas da bar pokušate….. izbacite otrov iz svog života !

  8. @morison @vladimir ajde vas dvojica da mi nabrojite 2 aktuelna rok benda na svetskoj sceni, da im se hitovi vrte na radiju ili da kazemo da su ostvarili neku zapazenu slusanost? osim Moneskina trenutno ih ima 0. jednostavno u celom svetu se teziste pomerilo na elektronsku muziku, bendovi slabo prezivljavaju danas. tuzno ali tako je. cak i kad sam ja bio srednjoskolac pre 20 godina metal je bio zastupljen sa manje od 5%, a pank jos manje od toga. sta ce da slusaju? Hladno pivo? ma vazi… eventualno Buc Kesidi od domacih se drzi i to je to.

  9. Ala ste im ponudili izbor nije ni čudo da su glasali za Čolu, sve šatorska muzika i polusvet. A gde je ovde muzika?

  10. @mint – Artan Lili, Brejkersi, Dvojac bez kormilara, Kolja, Rambo Amadeus, Kanda Koža, Eyesburn, i još mnogo aktivnih bendova

  11. Deci je ponuđen vrlo sužen izbor jer su se predlozi bazirali na onom tipu muzike koji se najviše sluša u zemlji. Zato nije bilo predloga iz drugih muzičkih žanrova. Ne znam po kom osnovu se Zdravko Čolić našao medju ovom kvazi muzikom ali je ohrabrujuće da je on ubedljivo ostavio iza sebe Cecu „srpsku majku“ ili onu kreštalicu Karleušu koje su i perjanice sns-a.

  12. Šta je loše, što u ovakvoj ponudi, biraju Zdravka Čolića!? Meni je to ok.
    @Darko, koji članak si ti čitao?

  13. У мом разреду једна, само једна једина ученица је слушала ,,новокомпоноване“ и сви смо је сажаљевали, данас је стање обрнуто…

  14. Svaki oblik politickog delovanja u skolama je najstrozije zabranjen. Oni koji su nagovorili decu da se ovim bave rizikuju kaznu iskljucenja iz skole za njih a za svoje manipulativno delovanje prema deci krivicne prijave i zatvorske kazne.

  15. Ta deca i njihovi roditelji zaslužuju ovakvu vlast. Samo nek slušaju to što slušaju, nek ih se politika ne dotiče, i to će od života i da dobiju – šipak.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.