Srpska nauka se ne ceni veoma visoko u međunarodnim krugovima

Magdalena Đorđević, naučna savetnica Instituta za fiziku, već drugu godinu zaredom plasirana među dva odsto najboljih svetskih istraživača

Ostavite komentar


  1. Koja nauka, hahaha, akoje Seselj kao Dr naucnik, onda se ceni to ali u sumadiji, srbija nije izmislila nista novo. Uce I pamte Iz knjiga ali da razviju nesto novo netrebati da pamtis gluposti nego da radis na projektima I da izmislja, jos se koristi pecet, to ti govori koliko su zaostali.

    1. @Amer

      Pravopis nisi uspeo da savladas, nisi u stanju jednu recenicu pravilno da napises i ti bi da komentarises nauku ili bilo sta?

  2. Od sve ovozemaljske nauke, meni je najdraža ona koja nam kao narodu otkriva, kako da ostanemo zdravi, kako fizički tako i duhovno. Nažalost niti nas naš školski sistem tome uči, niti nam naša celikupna naučna zajednica to otkriva. Nadam se da rade na tome.

  3. Bravo za mladju koleginicu Djordjevic! Posebno je za pohvalu, da su svoje umece uspeli da primene i na goruce probleme iz oblasti epidemije.

Ostavite komentar


Društvo

Besplatni pregledi za građane povodom Dana sanitetske službe 10

Besplatni pregledi za građane povodom Dana sanitetske službe

Povodom obeležavanja 30. jula, ujedno 185 godina sanitetske službe, Uprava za vojno zdravstvo organizuje akciju specijalističkih pregleda od ponedeljka, 29. jula do petka, 2. avgusta 2024. godine u Vojnomedicinskoj akademiji, Vojnoj bolnici Niš i Vojnoj bolnici Novi Sad, saopštilo je ministarstvo odbrane.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.