Srpska Nora Roberts u Montani 1

Novi, treći roman Marije Milojević – Senka nad Montanom, koji se nedavno pojavio u izdanju Portalibrisa biće promovisan 11. septembra u 18.30, na splavu Veso na Savskom keju u Beogradu, najvio je izvač.

Na promociji će, osim autorke, govoriti urednice u Portalibrisu, Jovana Ristić i Snežana Palačković.

Biće reči o Marijinom novom romanu Senka nad Montanom, ali i prethodnom – Obećaj mi večnost, u izdanju iste kuće.

Razgovaraće se o Marijinim omiljenim književnim temama, njenim likovima, raspletima romana, ali će biti reči i o njenom stvaralačkom procesu, idejama i inspiracijama, kao i uopšte o izazovima sa kojima se mladi pisci danas susreću.

Kroz panel diskusiju, posetioci će moći da saznaju sve što ih zanima o samim romanima, dobiju posvetu i kupe roman po sajamskim cenama.

Studentkinja medicine u Beogradu, mlada autorka je već svojim prvim roman – Sve što nam je prošlost donela (2019), stekla popularnost kod publike, prevashodno među mladima, svojim vršnjacima, kao i svim ljubiteljima ljubavnih priča, misterija i trilera.

Drugim romanom Obećaj mi večnost (2020) skrenula je na sebe i pažnju kritike, i stekla ime srpske Nore Roberts. Najnovijim romanom autorka potvrđuje svoj nesvakidašnji književni talenat.

Knjiga donosi uzbudljiv i dramatičan splet događaja sa američke krimi scene.

Ovog puta autorka vodi čitaoca u Montanu, Zemlju velikog neba i stenovitih planina, na dobro poznatu zločinačku pozornicu, u kojoj će i Stela Klark, glavni lik romana, svedočiti jezivim ubistvima.

Ona nije samo očevidac, već je i žrtva, jer gubi majku i nerođenu sestru. Postavši psihijatrom, Stela sebi postavlja zadatak da jednog dana pronađe serijskog ubicu, a na tom putu pomoći će joj kolega Logan.

Iako je napet triler, Marija ne propušta priliku da unese i momente ljubavne atmosfere, čime intrigira čitalačku publiku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari