Srpska policija zadržala Severinu na granici – ispitivali je o litijumu, Srebrenici, Oluji…

Ostavite komentar


  1. Jadna je policija koja ne može da pronađe malu Danku, čijeg pripadnika napadnu u centru Beograda ispred strane ambasade, kojoj nažalost albanski kriminalac likvidira žandarma u obezbeđenju državne granice, kojoj se svaki drugi dan prevrću vozila puna migranata na putevima … A po kojoj jedna prosečna hrvatska pevačica predstavlja opasnost po Srbiju zbog izrečenog! Ali kakvi ministri, Stefanović, Vulin, Gašić, Dačić takva i policija. Riba uvek smrdi od glave …

  2. Makar nije bila odvedena u zatvor na 15 dana… Zanimljivo i kako svim tim okolnim estradnim umetnicima jako smetaju Srbi i Srbija ali zato vole da dodju na tezgu i nisu gadljive na srpske pare.

  3. rampa…saslušati ju…videti postoji li pokajanje…sve to objaviti…zabrana ulaska 5 godina

  4. Samo objavite Severininu celu izjavu o ovom SKANDALU koji je dala za Jutarnji. Da se ne lažemo i manipulišemo i sa ovom AVAVAVAV BRUKOM.

  5. Ma ne, uopšte ne licima na diktaturu…smešno je,jadno i nadasve ponižavajuće… verbalni delikates? Pa ceo SNS ne bi izašao iz zatvora doživotno… strani plaćenici, domaći izdajnici, protiv napretka Srbije …takve optužbe nisu verbalni delikt??

  6. Aha, znači Severina ima veze i sa litijumom, sa Srebrenicom, Olujom…..i ne znam čega više. Apsurd od države.

  7. Kad neko zbilja želi zlo i trudi se svim silama, uništiti dobre odnose među narodima,onda radi ovakve poteze.To je „podmetanje noge“boljem životu i dokaz nebrige za Srbe izvan Srbije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.