Srpski policajci ilegalno bili u Potočarima

* Dumanović: Očekujem da bude prekinut sudski proces protiv nas * Todorić: Odgovor Direkcije potvrdio priču Dumanovića i Trbovića
Povodom slučaja Milana Dumanovića i Mladena Trbovića, koji su javno progovorili o navodnom tajnom snimanju komemorativnog skupa u Srebrenici 2015. kada je napadnut tadašnji premijer Aleksandar Vučić

Ostavite komentar


  1. Na tajne zadatke se ide dobrovoljno. Oni su mogli da odbiju zadatak. Ako su prisilno otišli to znači da takav zadatak i nisu izvršili kvalitetno. Može biti da su oni odali zadatak onima koji su napali Vučića i takop doprineli onoj sramnoj akciji NVO ili čak i Službenih organa BiH. Kada su primani u MUP potpisali su obavezu čuvanja poslovne tajne. Tako da neizvršđavanje zadatka povlači sankcije. A tek, o čemu se sigurno ne govore, ako su odali tajni zadatak onda odgovornost je obavezna. Sve strane države šalju svoje pripadnike u stranim zemljama na tajne zadatke o čemu štampa ne piše. Suđenja su tajna.

  2. Ovaj Sveta izgleda da se dobro razume u tajne operacije. Da nije tajni SNS bot :)))

  3. Надам се да ће ове Думовића и Трбовића осудити на најстрожу казну – дугогодишњи зтвор! Држава не сме да има самилости према лицима која су у стању да, одајући службену тајну, угрозе безбедност највиших представника државе, у овом случају Предсеника владе Србије. Замислите, издајници и пропалице још траже да их врате у службу!!! Невероватно, па зар олош мисли да ова држва није ништа научила из убиства премијера Србије извршеног 12.3.2003. и да ће им наивно пружити другу прилику да направе зло!?

  4. Koliko znam Srebrenica i Potočari su u Republici Srpskoj i komemorativni skup je u nadležnosti policije R.S. Dakle. Nisu bili na nikakvom tajnom zadatku već je sve rađeno u koordinaciji sa državnim vrhom R.S. što je i Dodik potvrdio odmah posle neuspelog atentata (na društvenim mrežama federacije BiH se pisalo o osveti za Franja i željom za izbijanje III svetskog rata) i da su upravo ti nenaoružani policajci u civilu sprečavali atentatora da izvrše zločin koji je direktno naručene od Draškovića i Izetbegovića. Kakva je bila uloga Draškovića u pripremi atentata je dokazan totalnim debelom na izborima jer je i Bošnjacima dosadilo da budu [Topovsko meso] zarad nečije političke karijere. Zaboravlja se i činjenica da je Tragovima kresanjem donacija nevladinim organizacijama u regionu ovogodišnji komemorativni skup u Potočarima bio daleko skromniji bez prisustva državnika i svetskog džet seta. Čak ni obavezno prisutna i građanska Srebrenice Staša Zajović nije se videla nigde. Uostalom i policajci se bune za neisplaćene devizne dnevnice.

  5. Sveto rabe Vučićev,pa dali si svestan gluposti koje si napisao.Jadna Srbijo šta sve živi u tebi.

  6. Goli otok je mesto gde su komunisti zatvarali još gore komuniste, staljiniste. Za taj deo naše istorije imam vrlo malo interesa. Baš me briga šta je tu Đilas radio. Istina je da ga kasniji, disidentski radovi ne opravdavaju u vezi ranijih zlodela. U selu, gde je moja mati rođena, podno Sinjevine, još ima živih svedoka, kako je Milovan ubijao ljude ne silazivši sa konja. Užasna slika.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.