Srpsko-hrvatsko neprijateljstvo

Most Radija Slobodna Evropa

Ostavite komentar


  1. Zemlja koja je isterala trecinu svog stanovnistva, izbacila iz ustava kao konstituvnog naroda.I za to dobila nagradu ili sta vec kao clanica Evrospkih naroda.To govori sve.

    1. Sto puta do sada sam ponovio da sam Srbin i evo sada cu.Gradjani srpske nacionalnosti uz pomoc nas iz Srbije u naoruzanju i naravno ljudstvu su digli pobunu protiv svoje republike. E kada smo svi mi zajedno porazeni od nove hrvatske armije,oni su pobegli za nama. To je cela istina. Sada zahvaljujuci HR pasosima oni odlaze mahom u EU legalno da zive i rade. Ko je za sve kriv mi to dobro znamo. Kod nas njihova vojska nije bila,molim lepo.

  2. Srbi i Hrvati se između sebe cene i poštuju, ato [to mediji u Srbiji rade je katastrofa.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.