SRS: Sud doneo rešenje da radikali ne mogu biti uhapšeni

Ostavite komentar


  1. Otvoriti goli otok za novokomponovane ,četnike,ustaše,baliste,fašiste,“navijače“.Otrebiti Srbiju od zla.Možda iamo šanse u tom slučaju,da živimo kao ljudi.Dece zarad.
    U ostalom imate li jaja da odete u Zagreb,Prištinu i,Sarajevo…Drobite po Beogradu i očekujete da drugi ginu za vas mrave.Neće moći…mi jesmo nepismeni(namerno rađena politika preko „medija“)ali nismo šuntavi.Zašto ne odeš kod „Kolindice“?Daće ti pasoš.Odi kod njenog supruga.Koliko si ti jak,prebegni preko granice pa im pokaži Srpsku bruku.Sedi bre kući imezi paprike.

  2. I kao u svakoj horor bajci sa brdovitog Balkana,happy end je da ce ovi divni lopovi,secikese,ucenjivacii iznudjivaci biti clanovi naseg parlamenta i ziveti srecno i dugo.Zajedno sa vrhovnim zrecom u liku vojvode od zardjale kasike, koji se sam hvalio zlocinima u drzavno ime koje ne moze dokazati ni medjunarodni sud pravde.
    Do sada nisam gledala sednice skupstine a sad mi se ne sme ni slucajno dogoditi,na sta oni racunaju:niko nikada nece nadzirati rad ovako sjajnih narodnih predstavnika.Mozda cak ni u Rusiji nisu gori tzv.predstavnici narodne volje.A mozda jesu…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.