Na konferenciji za medije u Požarevcu, predsednik Okružnog odbora SRS, Saša Valjarević, govorio je o komunalnim problemima koji „otežavaju svakodnevni život u ovom gradu“.


– Požarevačkim radikalima se obraćaju građani sa zahtevima da se asfaltiraju ulice, širi vodovodna mreža do svih delova grada i organizuju humanitarne akcije da bi se pomoglo socijalno najugroženijim Požarevljanima. Milioni se ulažu u krečenje fasada i uređenje užeg centara grada, a pojedine ulice nemaju kanalizaciju. Mislim da se DS, zajedno sa svojim koalicionim partnerima, sprema za naredne izbore pošto izgleda da su u protekle tri godine imali jedan dug, zimski san, rekao je Valjarević koji se osvrnuo i na stanje Industrijske zone.

– Tri godine se o tome priča a da ni jedno proizvodno mesto u Požarevcu, za to vreme nije otvoreno i to je rezultat ove vlasti, istakao je Valjarević koji je potom podsetio na period od 2004. do 2008. godine kada su u vlasti u ovoj lokalnoj samoupravi učestvovali radikali.

Valjarević se kritički osvrnuo na stanje u novoizgrađenom naselju za lica romske nacionalnosti raseljene sa Kosova koje je, prema njegovom mišljenju, veoma loše što je bio neposredan povod za reakciju Gradskog odbora DS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari