Srušena kuća Mileve Marić Anštajn u Rumi: Gradiće se novi objekat, pokrajinska sekretarka kaže da obnova nije bila moguća

Ostavite komentar


  1. ….pitajte Sremce, Austrougarskog porekla jel moguće obnoviti…a ne bitange koje su ušle u tuđe kuće .. e, moji pobednici !!!!

  2. Neverovatno da su srušili objekat koji je mogao da se obnovi. Ovako kuća u kojo je nekad živela Mileva Marić zauvek je izgubljena.

  3. Kad ste već sve srušili tu nema više ni M od Milevine kuće .Sad bi tu prikladnija bila neka zgrada , lepa lokacija

  4. Sve strucnjak do strucnjaka. Nema objekta koji se ne moze restaurirati, posebno od istorijskog znacaja. Sve ce biti jasno jednog dana kada se bude videlo ko je i sta sagradio ba tom mestu. Korupcija cveta!

  5. Naravno da se mogla restaurirati.Samo, ljudi koji to znaju, nisu pitani.

  6. Bilo bi interesantno proveriti, ko je taj privatni vlasnik, zašto je poklonio kucu? Imao je on i većih poklona!

  7. Naravno da je mogla da se restaurira, samo treba pitati strucnjake a ne laike sa . Nama ni8sta nije sveto stace nam kultura uzas i sramota!

  8. Mislim da je kuca bila od porodice Borovica ,tako sam cula ali ne znam da li je istina .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.