SSP: Brnabić hitno da zakaže skupštinsku sednicu o litijumu

Ostavite komentar


  1. Pa Rio Tinto je dosao dok su demokrate bile na vlasti, cisto da se razumemo

  2. Tačno je da je Rio Tinto došao u vreme bivše vlasti , ko ih je doveo , tačno po imence , ko je kakve Ugovore sklapao , jednom je gospodja Brnabić to lepo objasnila , zato se opoziciji ne veruje na borbi protiv njih , Rio Tinta , ali ni to ne valja jer će Rio Tinto tako pobediti . Jeste ova vlast stopirala Rio Tinto ali šta se sada , igleda da će ponovo sve isto biti kao i ranije , znači dzaba priča ko ih je doveo , eto kada bi smo se dogovorili da izbacimo Rio Tinto to bi bilo za sve najbolje a posle da vidimo šta ćemo , da prodje i taj Ekspo , ne mora sa letećim vozilima , šta će nam to, bolji bi bio fazon sa fijakerima onim lepim starinskim, neka konji malo kake po asflatu to stranci neki nikada nisu videli , fijakeri ako bude globalno otopljavanje do tada sa nadstrešnicama protiv sunčanice a ne oni autobusi za turiste na sprat gde nema nikakve zaštite , možda te nadstrešnice na tim turističkim autobusima ne mogu da se nameste ali onda neka ne saobraćaju na plus 40 stepeni ili po kiši .
    Može Ekspo biti lep i sa našim tradicionalnim stvarima . Ja čim vidim Pirotsku šaru, onu lepotu od žena i muškaraca iz foklora , čajkaču i zemljani lonac, dzezve i šoljice za kafu , čokančiće za rakiju oduševim se više nego za leteće automobile i čaše od 1 litra na stopicu za crevno vino i dekantere , nije da ne treba i to ali od tradicije ne treba da odstupamo , sve imamo najlepše na svetu , samo da smo malo uredniji i uredjeniji prostorno , oko kuća oko zgrada, po ulicama, podzemnim prolazima, pijacama , ako to mogu Slovenci možemo i mi bolje od njih .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.