SSP: Prvi potpis ćerke Jorgovanke Tabaković na čelu Instituta, proglasila analizu novosadske vode poslovnom tajnom

Ostavite komentar


  1. Pa podnesite joj krivičnu prijavu zbog ugrožavanja javnog zdravlja.Nečuveno je da nemamo pravo da znamo kakvu vodu pijemo.Šta je sledeće pošto Goli otok nemamo?Konc logori?

  2. Poslovna tajna za gradsku vodu, koja je javni interes, moze da proglasi vladajuca sekta! Uostalom za njih su i vecina ugovora poslovna tajna (aaerodrom spomenik,….). ETO NAM GARANCIJE DA NECE I NIVO ZAGADJENJA ZBOG LITIJUMA BITI POSLOVNA TAJNA

  3. Treba je uhapsiti zbog uznemiravanja javnosti nedavanjem (poslovna tajna) redovnih informacija o kvalitetu vode.
    Uznemiren sam jer je omogucila stranim placenicima da nas korisnike vodovoda truju u cilju eksperimentisanja novih lekova.

  4. Analiza vode kod nas u Zrenjaninu nija poslovna tajna. Voda je loša i zabranjana je za piće negde sve ukupno oko 20 godina!!!! Po svoj prilici biće zabranjena još dugo, dugo, a zrenjaninci letargični, nikakvi, kao omađijani, ćute li ćute i opet biraju iste. Bravo predseniče. Pitam se, kako ti to sve polazi za rukom? Ljudima nije dobro i opet biraju isto??? Tako nam i treba, nismo bolje ni zaslužili…

  5. Kako je moguce da informcija od njsireg znacaja moze biti oslovna tajna? Jorgovankina mala se zaigrala. Bolje bi bilo da svoju profesiju stomtologa posveti zdravlju zuba bar SNS glasaca, ako ne i ostalog sveta.

  6. Cim ona ne da rezultate znaci da voda nije ispravna. Zasto za ispavnu vodu bi sakrivala podatke?

  7. Ha, ha, da se ovo uradi u bilo kojoj EU zemlji, pala bi vlada za u roku odmah a nju strpali na robiju ili ludnicu. U Švajcarskoj direktno u ludnicu! Gde prestaje logika tu počinje Srbija.

  8. Čitam i ne verujem.Kako nazvati ovaj postupak,da bude pravno ispravan?Najblaže rečeno…Moli se predsednik države,diplomirani pravnik, da se izjasni po ovom pitanju i ako je moguće, nazove ovaj postupak pravim imenom.Da čujemo stručno mišljenje i šta preduzeti.Hvala unapred.

  9. Pa ovo nema nigde!
    Voda koja je javno dobro: poslovna tajna! Iver ne pada daleko od klade!
    Sledeći korak:I zagađenje od Rio Tinta će biti poslovna tajna.

  10. Tako je ćero, … zato su te i doveli … dok traje, trajaće, .. a nadamo se nećeto još dugo ???!!!

  11. I kako je bese glasala Vojvodina? Kao i ostatak Srbije sad da nazdravimo sa casom glista, za bolje nismo…

  12. O zdravlju i sve što utiče na zdravlje naroda ne sme biti tajni, ćutanja, prekorevanja , kada će se to u Srbiji shvatiti, ništa nije strašno , samo treba istinu reći i potruditi iz sve snage se da se to ispravi .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. i 8. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.