SSP: Država daje milione evra za klimatizaciju Ekspa, ali nema novca za klime u porodilištima

Ostavite komentar


  1. Nema komentara sve jasno.Paravan za krađu i bogaćenje pojedinaca bliskih vlasti.Sramota

  2. Ova država, ne postoji zbog naroda. Već radi bogaćenja već bogatih. Narod je tu samo da rmba i da mu se otimaju pare.

  3. Odavno su porodilišta krš i nikom ništa. Da li ćemo zbog toga izaći na ulicu? Ili zato što nema dovoljno jaslica, obdaništa, škola? Ili to nije razlog za pobunu? Neka mi neko objasni, naročito oni koji nisu izašli na izbore.

  4. Daklem, rukovodioci bolnica , porodilista u planiranju poslovanja treba da predvide i tehnicku dokumentaciju sa klimatizacijom i da to objave na portalu JN. Posle toga ugoofr i realizacija posla koim se problem resava. Ako nema para, teda se traze dodatni izvori finasiranja. Ali ,ako se dosetimo izreke: ,,pametni resavaju probleme a mudri ih zaobilaze“ proizilazi da su i staresine apslolviranih bolnica kao i ,,opozicionari“ koji na problemu seire u stvari MUDRI LJUDI….Parica kapne ( iz domaceg ili stranog izvora) svi su bitni, a u odredjenim bolnicama pacijenti imaju problem sa neklimatizovanim prostorom. Bili bi dobro da Ministarstvo zdravlja pripremi jedan izvestaj o stanju klimatizacije u drzavnim a i privatnm zdravstvenim ustanovama.Da znamo o cemu pricamo…..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.