SSP: Kovid bolnica u Novom Sadu neće postati gradska bolnica

Ostavite komentar


  1. Dokle misle da nas drže pod „kovidom“, kad grade poseban objekat, iako su, do sada, postojeći objekti i organizacija bili dostatni i za najveći broj obolelih? Jel’ to u sklopu predizborne kampanje SNS-a i LSV-a? Ko će tamo da im radi???

  2. Pa, Instituti za plućne, onkološke i kardiovaskularne bolesti su već u Sremskoj Kamenici i ništa im ne fali tamo. Mislim da je ovo veoma besmislen razlog za kritiku naprednjačke vlasti u gradu. Bolje bi bilo da su se dosetili da kritikuju razliku u ceni izgradnje u odnosu na postojeći objekat kasarne u Futoškoj ulici, koja sasvim sigurno nije mala.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.