SSP: Ministarka pre uniformi da obezbedi đacima knjige i skloni narko dilere iz škola

Ostavite komentar


  1. dokle cete ovoj osobi poklanjati neku paznju…izbacite je iz svih vasih tekstova u vasem listu u tv bezavisnih televiziha, ova truje sve sve.. stoga ..ostavite praznine u novinama lepse bi bilo neho nju izlagati javnosti……

  2. Ovu ne treba ni pomenuti a kamoli objavljivati njena brabonjanja

  3. Ovo mi liči kao što je Ministarka zdravlja bavila se pušenjem a zdravstvo se raspada. I naravno niko nikada nije odgovarao što je doveo dosadašnjeg stanja

  4. Svo zlo po školama se s a m o zapatilo.
    I sad, baš ova m u č e n i c a treba sve što se tako s a m o zapatilo da sredi, je l’ ?!
    Baš o v a ?! Zato je t o što je .
    „Verujem, ne verujem“…

  5. „Gospođa“ prvo da obezbedi beslpatne udžbenike za svu decu u Srbiji. Knjige za 5 -i razred preko 16.000 din, a gde su sveske, prateći pribor, detetu garderoba za školu. Bruka i sramota!!!

  6. Milica lazljivica. Prodana dusa. Poturica. Izdala je ljude koji su joj verovali zbog sake dolara. Izgleda da samo takvi mogu biti u ovoj zemlji na vlasti

  7. Pravi političar , laže , mulja. Nema stama.
    A narko dileri bi trebali biti legotimne mete .
    Nedaj bože da nasamare moje dete na drogu , diler će biti ubijen, moje pravo na samoodbranu.

  8. Ovo ministarka, ona je borac za sebe i licne interese i.prodavac magle. Inace prodavac magle i lazi je bila od same pojave u javnosti.

  9. Pa dali verujete njenim obecanjima. Pa ona
    je Srbiju slagala,kao borila se protiv pošasti a na kraju iz licnih interesa im prisla.Sramota za Srbiju.

  10. Kako se svi oni sete svega pred izbore a kad izbori prođu i dočepaju se vlasti više nikom neće ni da se jave,tatu i mamu pitaju koste vi i dali se poznajemo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.