SSP: Ministarstvo prosvete objavilo prodaju škole, cena 10.000 evra, rok 3. januar

Ostavite komentar


  1. Zašto i ona nije integrisana u Akademiju strukovnih studija, kao sve državne škole, ili ima neki razlog da bude posebna?

  2. Znači sad Ružić poklanja Marinkoviću školu za 8500 evra, kao što mu je Bogoljub poklonio zvanje doktora nauka na BK za 11 meseci od magistrature… Siniša sve ti je oprošteno…

  3. Moja preporuka je da g. Đilas otkupi školu i organizuje nastavu. Studenti će nagrnuti i neće pitati za cenu školovanja. Svako od nas bi voleo da ima ,,mašinski mozak,,.

  4. Visoke skole strukovnih studija su unistene kada su se povezale u akademije…zaposljavaju se sumnjivi likovi bez kvalifikacija kao profesori…mozda je i bolje da se sve to rasproda, ovako ne sluzi nicemu. diplome tih skola mozete da bacite

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.