SSP: Naprednjaci celu deceniju uništavaju Beograd

Ostavite komentar


  1. Naprednjaci unistavaju Beograd ali u pozitivnom smislu,jer su toliko ulozili u Beograd i podigli na visoke noge.

  2. Strašno koliko ljudi sebi dozvoljavaju slobode u kritici sadašnje vlasti i SNS i to oni koji su u prošlosti ojadili Beograd, pokrali sve što se moglo pokrati, napunili svoje džepove i danas kritikuju. Kako ih nije sramota, prvenstveno Djilasa, bivšeg, kradonalčelnika Beograda.

  3. Na ovakve vremenske nepogode sa kojima se suočava cela Evropa niko nema odgovor, a ovi iz SSP-a pokušavaju da predstave kako od ovoga ništa ne bi bilo da je Beograd ostao kao 1945. godine. Skroz neodgovorno i licemerno od strane SSP-a.

  4. Ove iz opozicije baš boli to što su Naprednjaci na vlasti već deceniju u Beogradu , aoni kad su bili na vlasti zajedno sa đilasom uništvali ne samo Beograd već sve

  5. Toliko ste smešni da je to za ne poverovati boli Sns jako ove najgore da je to svima postalo jasno nece narod Đilasa neće

  6. Gde god su najveci i najtezi problemi tu je i nas predsednik Aleksandar Vucic uvek na visini zadatka i uvek nadje najbolje resenje da ga resi u nasu korist pozitivno

  7. Beograd je mnogo nazadovao, izgibio je duh i postao bosanska kasaba, puna mrznje.

  8. Samo negativne izjave od SSP,na sve dobro što je uradjeno u Beogradu, i pored ovakvih strašnih nepogoda koje su pogodile celu Evropu, pa i našu zemlju i Beograd.

  9. Djilas je pukao pa traži nacin da okrivi Vucica za sve lose sto se dogodi ali mora znati da ga narod nece jer je njegovo vidjeno vec.

  10. Sva pamet ovog grada je u SSP-u. Jedva čekam kad će doći na vlast. I Ðilaš jedva čeka.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.