SSP: Nastavnici ogorčeni, roditelji zabrinuti, Zdravitas uveden „po kazni“

  1. Roditelji, da li ste dali saglasnost da deca budu deo eksperimenta? Možda je to nečija doktorska disertacija? Samo nagađam.

  2. Sta rade školski lekari. Oni rade Antropometrijska merenja u okviru pregleda. Nastavnik nije kvalifikovan da to radi

  3. Treba ispitati ko troši novac na Zdravitis projkat koji košta 350 000 evra. Taj treba krivično da odgovara jer se nameštaju poslovi na projkte koji su nepotrebni. Kako za to ima novca. drugo ministarka prosvete treba da da neopozivu ostavku jer su nastavnici protiv njenog rada i treba da ide u pnziju. Treće Vlada je prosvetare slagala kada se dogovorila sa MMF-om da poveća zarade nastavnicima tri godine po 12 % i nije održala reč. Sada ponovo prevara. Dokle više. U regionu odeljensko starešinstvo se plaća 10 %. Plate veće od 150 do 500 evra. Za ministarku i komplet vladu koja ne drži reč preotaje jedino Odlazim….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.