SSP: Obaviti vanredni tehnički pregled svih autobusa javnog gradskog saobraćaja u Beogradu 1Foto: Shuterstock/BalkansCat

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je danas da zahteva vanredni tehnički pregled svih autobusa javnog gradskog saobraćaja u Beogradu.

Iz SSP su reagovali nakon što se jutros zapalio autobus koji saobraća na liniji 511 za Sremčicu i podsetili da su juče na autobusu na istoj liniji otpala vrata.

„Juče su okrivili građane za otpadanje vrata, a šta je opravdanje za danas?! Protesti građana Sremčice zbog katastrofalnog stanja na liniji 511 traju odavno a sada je svima jasno da im je ugrožena fizička bezbednost pa i sami životi“, navodi se u saopštenju Opštinskog odbora SSP na Čukarici.

Iz SSP kažu da su zbog brojnih incidenata i pisanim putem i na sednicama Skupštine grada Beograda i putem apelima u medijima, zahtevali da se sprovede vanredni tehnički pregled svih vozila gradskog saobraćaja, bilo da je reč od GSP ili o privatnicima.

„Vozila javnog gradskog saobraćaja su nebezbedna, vlast Srpske napredne stranke (SNS) očigledno neće da reaguje i ostaje samo da se nadamo da niko neće nastradati do promene vlasti u Beogradu“, navodi se u saopštenju SSP.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari