SSP: Za 20 godina aktuelne vlasti u Topoli nije doveden nijedan veliki investitor 1Foto: Z. S. M.

U opštini Topola za 20 godina aktuelne vlasti nije doveden nijedan investitor koji bi zaposlio „ozbiljan“ broj radnika, ocenila je danas Stranka slobode i pravde (SSP).

Opštinski odbor SSP u Topoli naveo je u saopštenju da se govorilo o fabrici voćnih koncentrata u Natalincima, kako kineske kompanije „merkaju“ Lipovac i preduzeće u stečaju „Hidrostone“, da je „stizala“ i fabrika „Hugo Boss“ na 30 godina, pa vinarija na Kalipolju sa 100 zaposlenih, ali da se sve završilo samo na „merkanju i praznim obećanjima“.

„Zato za sve investicije na lokalu veće od sitnih popravki novac stiže iz državnih fondova. Pominju se silni milioni u rebalansu bužeta za vodosnabdevanje, a prećutkuje se da trajno neće biti rešen problem vodosnabdevanja, milioni za rančeve i auto-sedišta za decu, a još nije refundiran novac za udžbenike za prvake, milioni za puteve, a putevi se ne rade nepodobnima“, navodi se u saopštenju.

Kako navode, „pominju“ se i radovi na kanalizaciji u Ljubeselu, koje je ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović rekla da će početi u februaru ove godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari