SSP: Zašto umesto uglednog epidemiloga Institut za javno zdravlje vodi kćerka Jorgovanke Tabaković?

Ostavite komentar


  1. Mora sve da se uništi, a to može samo kadar SNS i tačka, dok mama uništava izvoz i favorizuje uvoznički lobi, ćerka će da uništava Institut za javno zdravlje Vojvodine. Od danas neće biti crvića u novosadskom vodovodu?

  2. Kad joj nepismena majka može biti Guverner NBS Srbije više od 10 godina, što ne bi i zubarka vodila epidemiološki institut?

  3. Kad je majka nekadasnja radikalka mogla da dobije funkciju koju ne zasluzuje, ne cudi da je i njena cerka dobila tu sansu.Nesposobni partiski kadrovi su zasluzni sto je drzava Srbija na dnu skoro u svemu.Zalosno je sto sudbinu nas koji znamo pametno da razmisljamo odredjuju nepismeni,neobrazovani,podmitljivi,dementni i neobavesteni koji na izborima glasaju za one koji unazadjuju drzavu Srbiju.Da je Srbija uredjena pravna drzava ne bi na funkcijama dolazili neadekvatno obrazovani,bez ikakvih sposobnosti i priprema i jedini adut su im partiske knjizice , roditelji i rodjaci clanovi stranaka na vlasti.

  4. Mi smo okupirana zemlja od Sefa Preduzeca,on nas više napada nego što je Nato radio 99-e godine,takvog zlikovca I poremecenu Karakondzulu, Svet nije video do sada.

  5. Pa ko drugi može da vodi institut,osimJorgovankine ćerke?Neznam dali je završila pravo ili ekonomiju ali ona je najpodobnija,s obzirom na to da uške i kompanija pravnici inekonomisti vode poljoprivredu,metalski sektor putne infrastrukture ,domove zderavlja ,ali više na republičkom nivou ,rudarstvo i medicina su im u malom prstu,vojna doktrina i bezbefnost ,to im je hobi……

  6. Zato sto ste poslusali Vesnu Pedicure i NatasuKandic i belim listicima ( uz malu pomoc tetka Angele),doveli Tomu umesto Borisa.
    Igrali se dvorskih igara elitisti iz kruga dvojke.

  7. Osetili su da mogu raditi sve što im padne na pamet, a narod su bubašvabe koje mogu samo da gledaju šta se dešava. Ubedjuju nas u budalaštine kako je to dobro za nas i uopšte ih nije sramota to šta rade.

  8. Kosovizacija institucija! Da pojasnim, kosovari su Srbi sa Kosova. Gde oni uđu u institucije , tu ni valjkasti crvići iz vodovoda neće preživeti. Kosovari su naučeni da na državnim jaslama , moraju imati dve plate , da se struja ne plaća kao ni voda , porez nipošto. Obavezno u državnoj službi dovodiš rođake sa svih strana. Puna su ih ministartva .To su kosovari! Veće zlo nam od toga ne treba!

  9. Zašto tajkunski mediji kačite ovu ružnu sliku kao fol J. Tabaković? Pa to nije ona, to je neka stara, debela, smežurana i ružna spodoba niti blizu Jorgovanki, koja je, kao što znamo, lepa, ispeglana i minimum 25 godina mladja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.