SSP Zrenjanin: Uništenje SBB dovodi do potpunog medijskog mraka u Srbiji 1foto Nadica Jakovljev/Danas

Da li je letošnji sastanak prvih ljudi grada i prvog čoveka Telekoma u gradu na Begeju, uvod u jučerašnje vrbovanje korisnika SBB ispred njihove poslovnice u Zrenjaninu, kad im je nuđen lagodan prelazak u Telekom, čak i prevoz i pravna podrška za raskid ugovora“, pitaju iz Stranke slobode i pravde u tom gradu.

SSP u Zrenjaninu podseća na letošnji sastanak gradonačelnika Zrenjanina Sima Salapure i direktora Telekoma Srbije Vladimira Lučića. Na sastanku je dogovoreno značajno ulaganje u telekomunikacionu strukturu grada.

Sastanku je, podseća SSP, prisustvovao član Gradskog veća Slaviša Vlačić istovremeno i šef službe za mrežne operacije Telekoma u Zrenjaninu.

Oni pitaju čije je interese na tom sastanku zastupao Slaviša Vlačić i da li je u pitanju otvoreni sukob interesa.

Uništenje jedinog konkurentnog operatera u Srbiji, SBB-a, dovodi do potpunog medijskog mraka, gušenja političke i svake druge konkurencije, stvaranje monopola bez mogućnosti bilo kakve kontrole.

Uništavanje jednog i uvođenje drugog kablovskog operatera ima samo jedan cilj, a to je da sačuva represivni režim, smatraju u Stranci slobode i pravde u Zrenjaninu.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari