Šta čeka zaštitnik građana?

Beogradski centar za ljudska prava upozorava da nadležni ne reaguju na informacije o prikrivanu stvarnog broja preminulih od korone

Ostavite komentar


    1. Pa zar ovaj covek nije rekao da ce prvo sebi smanjiti platu? I, nije smanjio jer jos uvek trazi osnov za to. Tako vec tri godine.

  1. Ne stize jer maltretira zaposlene, preti disciplinskim postupcima, podnosi tuzbe protiv bivsih zaposlenih.

  2. Beogradski centar za ljudska prava bi pre dočekao kišu pevajući dodolske pesme, nego da Zaštitnik građana reaguje povodom relevantne društvene teme. Jasno je da je reč o instituciji koja je postala potpuno dekorativna, pa joj se i nema svrhe ni obraćati. U mnoštvu nekompetentnih funkcionera koje je poplava izbacila, ovaj se ističe odsustvom svake doslednosti, i to svako ko čak i površno prati rad institucije može da uoči.

    1. Koliko je putovao od kad je postao zastitnik, naravno o drzavnom trosku, komotno moze biti promoter neke turisticke agencije. Kvaliikovan.

  3. Zna VLADALAC VUCIC KOGA JE POSTAVIO, zar treba komentar, sta i kako radi
    NESTO CEKA

  4. Sve vrste ispitavanja su dobrodosle . Sve vrste analiza ne mogu da stete nikome . Takve stvari samo doprinose korekciji onima koji zele da koriguju stvari u drustvu i drzavi i donosenju novih standarda i pravila ukoliko takve analize i ispitivanja pokazu potrebu za tim . .

  5. Ceka da se zaboravi. Tako ceka i za slucaj Obradovic, bakljade, prebijanje demonstranata.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.