Šta je ministar za rad Nikola Selaković rekao o nesrećama u „Trajalu“ i „Magni“

Ostavite komentar


  1. Ministar rada kaže da je NESREĆA POSLUŽILA kao O S N O V da inspektori izadju na teren. Svaka čast, u recimo Nemačkoj bi za ovakvu izjavu ministar morao da podnese ostavku!

  2. „Ova nesreća…poslužila je KAO OSNOV inspektorima da izađu na teren.“
    „Biće sprovedena istraga DO KRAJA…“
    „Dogodila se…juče još jedna SITUACIJA u fabrici Magna u Aleksincu, gde imamo trovanje više desetina radnika.“
    M o l i m !?

  3. Sada će nadležne institucije da se bace na posao i već na kukovo leto saznaćemo da su sve skrivili oni od pre 2012.

  4. kladim se da će neki psihopata da izađe i kaže da su svi bili pijani, uostalom nisu bili manekeni. Sami su krivi, poslodavac je čist, nikad čistiji.

  5. Bruka i sramota od čoveka koji govori ovako ,kako ne priliči ,sram te bilo.

  6. Zar vi i sns nemate nekog poštenog radnika da stavite za ministra za rad a ne kočoperke i demagoge.Inspekcije obilaze samo firme koje nisu bliske vama a istražne postupke smo videli u vezi rudnika,Krušika a da ne spominjemo privatne firme sa pelenama i gas maskama

  7. Ja sve mislim i ubeđujen sam da je Srbija u nekom ružnom i zlom snu.Sada će da se probudi……ali ovakvi i slični njemu ne daju nam da živimo kao ljudi.Bata gasa,Vulin,Babić,Mitrović,Salković,Mona …..Zašto si Srbijo sebi dozvolila ovo?Mladi koji nisu otišli još preko ginu na radnim mestima zbog nesposobnog kadra.JADNO.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.