Šta je sve Goran Vesić radio za Zorana Đinđića?

Arhiva Danasa: Izdanja od 21. do 29. decembra 2000. godine

Ostavite komentar


    1. Могу да разумем да неки странац не прави разлику али људи новинари из Н.Сада и Београда да не праве разлику између Краљева,Крушевца и Крагујевца…

  1. Da je moj imenjak živ, vesic i vučic bi možda bili u politici, ali ne bi ni prismrdeli vlasti!

  2. Posle ovog teksta ja pocinjem da se divim Goranu Vesicu. Covek koji je imao pverenje kod Djindjica, Djukanovica, Biljane Plavsic i sad kod Vucica. Pa jos tolike funkcije po upravnim odborima. Pa pobdgao od mobilizacije 1999. , a ni sud mu ne moze nista.
    Ja samo mogu da kazem – Bravo majstore! Nista oni kod kojih si bio nisu bolji od tebe.

  3. Кроз његов животопис и каријеру се види где ми живимо и какви су се све људи смењивали на власти. Закључак је јадан све црњи од горега, ми прападосми до дна а крај пропадања се и не наслућује!

  4. I 1991,1996 i 1999, sam bio deo reanimacionog tima moje jedinice u Vojvodini.Nezaboravno iskustvo i druženje sa LJUDIMA svih nacionalnosti.Pravi izdajnici su oni koji izbjegavaju vojsku ,sine,i treba i sami da se kolone odredjenih funkcija u društvu.

  5. Lepo je znati da su sve političke stranke u čijem je rukovodjenju učestvovao ovaj antihrist propale.

  6. Đinđić nije bio vođa „navijača“! Ubila ga je „vođina“ politika. Zato smo tu gde jesmo!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.