Šta je vlast prećutala o biografiji Zagorke Dolovac?

Koje su sve istrage prethodnih godina “završavale u fioci”

Ostavite komentar


  1. Da podsetimo. Savamala nije samo eusenje, to je nesto mnogo mnogo strasnije. Neko je tada na jednom.delu drzavne teritorije Srbije, na odredjeno vreme suspendovao Ustav Republike Srbije i svu vlast predao organizovanoj neformalnoj maskiranoj nasilnoj grupi ljudi.Mozda najteze krivicno delo u smislu opasnosti po drzavu, jos uvek bez reakcije tuzilastva.

  2. „“ lišavao slobode kretanja prolaznike““-pa,jeli ovo jedini prekrsaj vezano za rusenje Savamale?
    Ako je to tacno onda su pripadnici koji ne dave Beograd dezinformisani !

  3. Ako sam dobro razumeo, ona je na ovom mestu poslednjih 12 godina, znači od 2009. Znači njene prve 3 godine su bile ispavne, a sa dolaskom SNS-a, ništa ne valja. Ako žena nije valjala, zašto niste odmah sugerisali i tražili smenu. Advokati na ulice, službenici u štrajk…

  4. I ona i njeni nalogodavci će KRIVIČNO odgovarati, zbog NE POSTUPANJA PO ZAKONU, kad padne ova vlast.

  5. Ja sam mislio da ta žena ne postoji, da je izmišljen lik, poput nekog lika iz bajke.

  6. Zašto Zagorka Dolovac nije reagovala kada je sin vlasnika Pinka ubio devojku na pešačkom prelazu i pobegao pa se kasnije vratio sa advokatom? Život jedne devojke vredi godinu dana ( lažne) nanogice??

  7. Gde su slucajevi otetih beba u Kragujevcu i raznim gradovima Srbije? Ni te slucajeve niko ne otvara, niko se ne privodi na ispitivanja iako ima dosta dokaza za mutne radnke! Samo se gurkaju pod tepih, do sledece vlasti!

  8. Zagorks je kadar zutih kao sto je Trivan Comic Vesic Mali Krsstic bivsi savetnik Tadica Sapic itd itd.Pa ne vidim da ih neko proziva a oni i dalje jasu.Problem je Vucko ha ha ha koji ih vrti kao lutke u decijem pozoristu

Ostavite komentar


Društvo

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću 8

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću

U sudnici Okružnog zatvora u Beogradu sutra će biti održano pripremno ročište pred početak suđenja Urošu Blažiću, okrivljenom da je u Malom Orašju i Duboni iz automatske puške i pištolja 23. maja prošle godine ubio devetoro mladih i pokušao da ubije još 20, od kojih je 12 teško ranio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.