Šta krije Vučić i s kim se sastaje u inostranstvu?

Skandalozna odluka predsednika Srbije da pobegne u Italiju bez obezbeđenja na polufinale Lige šampiona, Roma - Liverpul

Ostavite komentar


  1. Bilo da je kakva pozadina ovakvog ponasanja rezultat je uvek isti: normalni ljudi se tako ne ponasaju!

  2. „BIA bi o tome morala da ima podatke …“
    Она је сигурно била обавештена о томе с обзиром да је његов политички поданик, Гашић, на њеном челу.

    Вероватно хоће да се покаже да је као бивши Уругвајски председник Хозе Мухика који се возио у половном Фолцвагену, живео у својој кући и без телохранитеља. Е. Кустурица је недавно о њему чак и снимио филм.

    Можда ће се то исто десити и са Вучићем ?

    1. E,Dragiša,to se NEĆE dogoditi!Iz vrlo poznati razlozi: Muhika i Ovaj daleko su jedan od drugoga koliko Bog od šeširdžije!

  3. Kako sme predsednik drzave da ide inkognito tj privatno u instranstvo bez znanja javnosti? To je ugrozavanje drzave! a tek ko zna sa kim se sastaje tajno i koliko puta je to do sada ucino!

  4. Lik laže. Ovu priču treba fokusirati na potrošenu kintu iz državnog budžeta da bi se on sa sinom i obezbeđenjem (naravno da ga je bilo) proveo u Rimu za praznike.

    I još nešto: nema teorije da je bio na tribini. To mu sami domaćini ne bi dozvolili zbog bezbednosnih razloga. Dakle, išao je u ložu. Kog hrvatskog huligana je mogao da sretne u loži? Naravno nijednog. Mogao je samo neke direktorčiće da vidi, a oni baš i nisu skloni da se tabaju. A verovatno je i taj deo izmislio.

  5. Bas se vidi da puno znate o diplomatiji! Kako li su samo Ameri i Vijetnamci smeli tajno da pregovaraju dok je trajao rat? Po vasoj logici, sve bi moralo da bude javno, pa se rat ne bi zavrsio do danas! Okrenite se nekad oko sebe, naucite nesto.

  6. Bravo za članak,Živanoviću.A,da se Ovaj samohvalisavac rastura,valjajući,po običaju,netačne informacije,to se iz aviona vidi!

    1. Jel vidite koliko je ovde SNS botova što udaraju pluseve ili minuseve za njihovu stvar?

  7. treba imati u vidi da gosp. Vucic demokratskim putem postao presednik Sirbije! Radikali ( Pardon original Sa SEseljem na celu i presvuceni) zitelji Srbije sü u majoriteti skolovani intelektualci rasprseno neorganizirano su z mioritetu! Po mome nije G. Vucic gl. Problem u Srbiji nego ti nepismeni polupismeni neobrazovani zitelji koji Vladaju zemljom do najmanjeg sreza selendre salasa! skolovani obrazovani beze na zapad a oni drugi buducnost drzave vide u zemlji gde takodjer vlada beda nemastina?!

    1. Jes, … jes, … !!! … „Druga Tita su lagali!“, … „Drug Tito nije znao!“ … Bili smo tamo zemljace, jos 1980’tih …

  8. Pustite čoveka da živi. On nije rob politike. To rade svi predsednici. Zašto da bude izuzetak naš predsednik Vučić. Uživaj Predsedniče.

  9. Ali, … svatite Druga Acu!!! Ostao mu je samo jos jedan neostvareni san, … sam, nasmejan, okruzen razdraganim pionirima sa crvenim maramama posle fudbalske utakmice …

  10. E baš me nešto zasvrbelo zbog toga šta radi Vučić, evo još se češem.
    Od ove kvazi države sam odavno digao ruke i decu tako i učim.
    Najveće zlo i jedva čekam dan da odem a deca nadam se da nikad se neće vraćati.

  11. Ma, nije bitno obezbeđenje već bahatost u trošenju novca gradjana Srbije, jer let Falkonom ćčasom do Rima , je ogromna para,koju on nije zaradio i zato je tako drskosko i troši.

  12. Možda zvanično nije imao obezbedjenje, ali on bez navijača ne ide nigde pa mu to dodje na isto.

  13. Ne znam da li si ukrao i jedan dinar ali znam da se uz tvoju saglasnost meni svakog meseca otme od penzije pozamasna suma.

  14. Najbolji i najpametniji ostadose. Kukavice i granzivci za novac odose….

  15. Predsednik je bolesni demagog okruzen gladnim poltronima tako da na zalost imamo zabavu i nista pametno. Stojimo dugo u mestu dokndrugi trce.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.