Šta mislite o istovremenom izvođenju radova na više lokacija u Beogradu? (ANKETA)

Ostavite komentar


  1. – U Beogradu, ali i u Srbiji, odavno ne postoje velike gradjevinske firme sa vise stotina (mozda i par hiljada) radnika raznih profila. Da postoje, mozda bi i mogle da se angazuju na 2-3 gradilista istovremeno.
    – Ovo sto se u Beogradu radi vise godina unazad je obicno putujuce pozoriste – iste radnike seljakaju sa jednog na drugo gradiliste i zato svi radovi predugo traju.
    – Treba razmotriti i zakon o javnim nabavkama – koliko stalno zaposlenih radnika treba da ima gradjevinska firma da bi se uopste kvalifikovala za ucesce u velikim radovima.

  2. Radim na 3km od posla, idem pesaka, ne smeta mi nista, samo neka me ne diraju.

  3. idiotski plan maltretiranja Beograđana, naravno skovan od totalnih idiota kojih su se i otac i majka odrekli. Bože spasi Srbiju.

  4. Ovo je igranka bez prestanka. Radili su Ruzveltovu mesecima 2017.te i to je bila „kapitalna“ rekonstrukcija. I gle sada. PONOVO je raskopana. Hoce li vec jednom neko odgovarati sto iste poslove rade svake druge godine? Ili cemo mi, magarci, cuteci gladati kako nas besprizorno pljackaju? Pa cak ni ne pokusavaju to da sakriju.

  5. ..Kaze jedan,kolumnista,od dvojice iz istog lista,da valja biti strpljiv,kako bi nam sutra bilo lepo…Jedan je zamenik gradonacelnika,a drugi apologeta beogradskog geta…I tako…Drve i tupe,kosmopolitikanti Beograda…

  6. Kad vidim sta su do sad uradili i sta tek planiraju(do kraja ove godine!)zakljucujem da smo mi sa Starog grada osudjeni na ono sto mozemo obici peske.
    Jos vece razocaranje je aktivnost opstinskih celnika:kad su radovi poodmakli,oni bi da ih prekinu,obicnu anketu,od vrata do vrata,proglasavaju referendumom…
    Svi bi da malo rade a mnogo trose i tu se pozicija i opozicija ne razlikuju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.