Istovremeno dok tužilaštvo i policija progone Zdravka Deurića i njegove saradnike, UNION-MEDIC Milana Selakovića se priprema da prisvoji Jugoremediju.

Prenosimo saopštenje poverilaca i akcionara Jugoremedije koji ne odustaju od napora da spreče propast. Na skupu podrške njihovim naporima koji smo organizovali 16. marta u saradnji sa listom Republika postavili smo pitanje DA LI VLAST DOK JE VLAST MOŽE DA PRIZNA GREŠKU I DA JE ISPRAVI? Pitanje je i dalje aktuelno, a odgovor na njega sve izvesniji, naročito ako se ima u vidu da smo u međuvremenu saznali da je Milan Selaković član Pokrajinskog odbora SPS-a: http://www.spsnovisad.rs/onama/odbor

Na ročištu 3. aprila očekuje se presuda u postupku za rehabilitaciju Draže Mihailovića. U susret okončanju postupka Antun Miletić nas ponovo podseća na neke od dobro poznatih činjenica o liku i delu čiju rehabilitaciju sud razmatra.

Na okruglom stolu u petak u 18h razgovaraćemo o posledicama koje na političko-ekonomski položaj radnika može imati evropska politika rehabilitacije kolaboranata i kompradora i restitucije njihove imovine.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari