Šta se dešava sa slučajem policijske brutalnosti koju je pretrpeo Andrej Obradović?

Ostavite komentar


  1. То се зове – институције НЕ раде свој посао, постале су партијски сервис! Е, зато грађани не могу да верују у рад истих. Нарочито, не могу веровати Великом Лажову, који се у све разуме и који би да одређује шта је добро за Србију, а шта не. Господине Обрадовићу, имате подршку свих истинољубивих грађана, нећемо заборавити терор тзв. институција, кад дође време да полажу рачуне.

  2. U jednom od članaka o Jovanjici preneta je izjava inspektora Milenkovića da mu je Zora Dobričanin rekla da treba da bude srećan što je živ (umesto da se buni što je smenjen). Dečko, izneo si u javnost slučaj policijske brutalnosti, u Srbiji, 2024. godine. Eeeej!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. i 4. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.