Šta se zna o novom soju korona virusa koji se širi Velikom Britanijom

Ostavite komentar


  1. Juče je Južna Afrika prijavila novi mutirani kovid.Po izveštajima taj virus postaje dominantan i pogađa većinom mlađe.Vest sa 021.

  2. Gotovo sve zemlje uvele noćas hitne mere zabrane letova iz Britanije,
    samo Srbija ima KŠ koji se i ne javlja po tom pitanju.
    Hoćete li uraditi jednom nešto na vreme, lekari nam umiru???!

  3. Opa djidji! Sad na scenu stupa Lončar sa svojim naučnim timom da zasenimo i spasemo svet po ko zna koji put. Dobro de, daleko je bila 1389. kad smo spasli samo katoličku Evropu. Sad ćemo ceo svet da spasemo svojom nadnaravnom izuzetnošću i inventivnošću. U pravu je dr Nestorović srpski geni su čudo. Niko nema što srbin imade…..
    Elem, zamislite šta će se desiti ako novi soj virusa bude rezistentan na dosadašnje sojeve koji su već inkorporirani u postojeća cepiva. Naše srpsko cepivo koje razvija Lončarov tim je već toliko zakrivilo šiljak na virusu da se protein na koji se oslanja više neće zvati spajk nego Milojca i biće toliko zatupljen kao krivak da jednostavno više neće moći da prodre u ćeliju domaćina i krene da se razmnožava. Dok naš tim ne implementira našu vakcinu zbog opšte sigurnosti nosite kape od alu folije i ne izlazite međ svet sa tim kapama nikako. To je najsigurniji vid zaštite dok ne krene imunizacija našom Milojca vakcinom.

  4. Vucic treba da zastiti Srbiju od novog virusa, o Boze toliki naucnici da ne umeju da rese problem , pa neka se utvrdi odakle dolazi pa ako je vestacki pozatvrati sve one koji su radili na tome. Sve redom da ih ne nabrajam, to je vec pola problema reseno , ako su smestili narodu narodu da ne zivi nece ni oni da se izvuku .

  5. Naš tzv. KZ, sa sve „strukom“, širom otvorio granice ovom mutiranom čudovištu. Najstrašniji unutrašnji neprijatelj su vlast i njena služinčad.

  6. Hvala novinarima Danasa sto postavljaju pitanja u ime svih nas. To sto odgovora nema, to je njihov lice i odgovornost. Na konkretna pitanja, oni nemaju odgovor. Ali doci ce i vreme kada ce oni odgovarati. Ne znam samo da li mirno spavaju sada?
    Ps. Mala ispravka. Prvo je Kon dao izjavu prekjuce da virus slabi, pa je i naivan Đerlek ponovio isto. Te izjave daju u trenutku kada se siri novi soj virusa.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.