Šta smo na primeru četvorki porodice Gaćeša naučili o „funkcionisanju“ sistema u Srbiji?

Ostavite komentar


  1. Koliko sa shvatio, ovde nije u pitanju medicinski problem nego problem iz
    sfere socijalne zaštite.

  2. mi je da su dobili pomoć,za divne bebe,ali to mora biti organizovano za sve roditelje,na nivou države,da bi se podigao natalitet u zemlji.

  3. Prvo nema se nema,drzava i vucic ovakav onakav,posle 4 dana obajavise da je porodici isplaceno oko 600 000 din po ovom i onom osnovu…tad krece prica hvala svima…mutni su to poslovi…nek su bebe zive i zdrave…nek napuste bg ako je skupo i tesko .koliko sam shvatila imaju roditelje stare .ali mogu da pridrze decu i cuvaju dok spavaju…idemo iz krajnosti u krajnost

  4. A drzava bi mogla i da jedan stan od 92 kvadrata umesto „brzoprstim“ pripadnicima bezbednosti (koji sluze za izdavanje) dodeli ovoj porodici, prvo na besplatno koriscenje, npr. 5 godina, a onda omoguci otkup.

  5. Da je ova porodica nastanjena u Jagodini problem bi bio rešen i bez medija. Gradska uprava Jagodina zasniva se na domaćinskoj podršci ovakvim porodicama…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.