Šta stoji iza napada vlasti na opoziciju i medije?

Ostavite komentar


  1. Nesto nismo primetili da vlast napada opoziciju, pre bi bilo da opozicija napada vlast!

  2. Nije vreme za skupljanje političkih poena, sada svi treba da budemo jedinstveni i da žalimo za izgubljenim životima… Opozicija koristi svaki trenutak da napada vlast i da iskoristi ovu tešku situaciju za nerede.

  3. Kakvo vredjanje zdrave pameti, o nepostojanju elementarne pristojnosti da ne govorimo. Agresivnim i prizemnim govorom mrznje prebacuju agresivnost opoziciji. Kako je moguce da Srbija trpi ovakve Voldemore na vlasti i u medijima, dokle?

  4. Ana Brnabić je pravi lider u ovim nesigurnim vremenima. Njena hrabrost i odlučnost da se izborimo sa ovom krizom i dalje nastavimo napred pokazuje nam da ćemo zajedno prevazići ove izazove.Samo da se izborite da ovo zlo nestane, a to može samo sloga I zdrav razum.

  5. Po prvom komentaru, neka ostane sve kao što je bilo. Dotakli smo dno po svim pitanjima. Pojedinci bez stava i morala neka se suzdrže od komentara.

  6. Oh Đole….usamljeni bote moj. Gde dođe ovde da truješ? Zar ti nisu neke stvari objasnili u odboru? Bolje dete pojuri na informer i kurir…tamo ti kolege puše minuse, čak na domaćem terenu…100+ komentara, svi pažljivo cenzurisani i odobreni (jedan jedini kritički da se objavi, makar zarad privida…vidiš kako ovde jedini komentar koji je objavljen, je tvoj)…Pa opet imaju po 60ak + i preko 70+ minus…A veruj mi, slabo nečijih botova sem tvojih, tamo ostavlja komentare i ocene… To je sve narod dragi moj. Oprosti na mom francusom, ali skur*ili ste nam se više, a to ćeš videti i večeras.

  7. Vlast ne napada opoziciju, vec opozicija vlast. I to je toliko daleko otislo da vise nema meru. Jadni su i nedni u svojim izjavama i nastupima. Njima nista nije sveto.

  8. Vlast se pravi luda, ali je nesposobna da na bilo šta pristojno odreaguje, gura narod u sukobe i potpaljuje vatru da bi sebe odbranila. Ovo nije država, ovo je haos koji su napravili idioti na vlasti, odrođeni od naroda, odgovornosti i pristojnosti. I ovu nesreću koristi da uvalja u blato svaki razum.

  9. Kako im je ovo dobro došlo, da podgreju sopstveni patriotizam, … a i da zamagle i proture neke katastrofalne poteze, kao recimo ukidanje zakona o konverziji zemljišta …

  10. Sta stoji – pa transfer krivice i dizanje prasine da se skrene fokus sa problema posto ocigledno ne mogu da udare na svoje.

  11. >> Šta stoji iza napada vlasti na opoziciju i medije? <<
    – Najverovatnije izreka – napad je najbolja odbrana. Po oprobanom napredno-radikalskom receptu – kad nemaju argumente oni bez pardona blate opoziciju.

  12. @Djole
    – Prijatelju, postoji izreka „pametan se uči na budali a budala na sebi“ … i ponekad vrati film na početak – jun 2012. Biće ti mnogo toga jasnije.

  13. Klasična zamena teza jer upravo baš vlast pokušava da u svakoj situaciji satanizuje opoziciju..

  14. Stoji bruka i sramota u liku gospodje, koja se ne komentarise i NEVASPITANOG NASILNIKA, NAVIJACA!
    Uvredljivo je za mislece i,sa prosečnim IQ i obrazovanjem.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.