Šta su bile vesti na Božić 1896. godine?

Vesti iz prošlosti: Prelistavamo Mali žurnal- 7. januar 1896. godine

Ostavite komentar


  1. Kako sve deluje nekako naivno. Kako će tek biti za 100 godina i koliko ćemo mi ispadati naivni budućem superinformisanom čoveku, kada nam je sada već jasno da pola stanovništva ništa ne razume

    1. Covek ce i za 100 i za 200 godina biti jednako glup i manipulisan. A gluposti i teorija zavere na netu koliko hoces…

  2. Reklo bi se da je sistem bio manje korumpiran i vise efikasan nego danas. Policija je uhapsila lopova koji je uzeo drzavni novac, i bez obzira na bogatog tatu, strpala ga u zatvor. E to je pravda, a ne ovo danas. Samo negiraj, negiraj i negiraj, i niko ti nista ne moze.

    1. Ne znam da li si shvatio, ali to je bila pripovetka. Znas – izmisljena prica za zabavu ljudi. Ljudi su se tako nekada zabavljali, citali su knjige i isli u pozoriste, nista od toga nije stvarno.

  3. Srecom danas vise nema tog zamajavanja naroda jeftinom zabavom, pronevera drzavnih para i oponasanja svega sto rade vladari…

  4. Možda bi mogli da pokušamo ovo sa oponašanjem… Nisam siguran da bi puno pomoglo, ali zamislite 5 miliona Vučića, samo jedan dan, i da svi pricaju kineski… E, to bi bila vest dostojna da je objave u nekom afričkom listu i prepričavaju 100 godina.

  5. Sva sreca pa ne zivimo u dahomejskoj kraljevini.Inace bi morali da lazemo 24/7.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.