Kako je Danas izveštavao o Kosovu 1998. godine?

Svake nedelje na sajtu Danasa
Iz arhive Danasa: Izdanja od 26. marta do 1. aprila 1998.

Ostavite komentar


  1. Ako se radi o 1998. godini, to je period kad je aparthejd postao nasilan i krvav, kad su se hladnjace punile leševima i kad je etničko čišćenje i pokušaj genocida bilo u toku.

  2. Sve je isto samo sto smo sad u jos losijoj poziciji,tada smo imali totalno naopaku vlast koja nije povukla ni jedan dobar potez. Danas ostaci te vlasti i dalje vladaju,sta onda ocekivati od Srbije sem duge i bolne smrti drzave!

  3. Е, то је био наш лист кога смо с нестрпљењем очекивали на киосцима. По инерцији то радим и данас. За новинарско извештавање и сада има десетку, али оно после тога је јад и мука. Окупили сте толико муља затрованог комунистичким, анти родољубивим и глобалистичким отровом, да нормалног човека од тога хвата мука.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.