Šta su sve predstavnici vlasti govorili o Danasu?

Ostavite komentar


  1. Vučić čita samo one novine koje i uređuje. Ustvari ne čita ni njih, „one čitaju“ njega.

  2. Postoji izreka, parafraziram, „Ako me neko prevari kriv je on, a ako me prevari još jednom kriv sam ja.“, a nas su prevarili dvaput, jednom 90-tih i jednom nakon dolaska SNS-ovaca na vlast, 2012.

  3. Ko kaze da niste slobodni. Svaki dan objavjujete karikature Predsednika Srbije.

    1. Karikature „voljenog“ preCednika mogu biti merilo slobode samo onima koji slobodu ne bi prepoznali ni kada bi im pala na glavu. Bilo bi lepo da uspete da razumete šta sam napisao, dosta je jednostavno.

  4. List Danas ,spasava , ugled srpskom novinarstvu. Nikad nije bil otuznije i ogavnije.

    Sve se cini ,da s scene zauvek odu novine i novinari, koji misle da u Srbiji moze i da je moguce , da se dostojanstvenije zivi.

    Danas se opire, ali to svim pokavrenim ljudima u Srbiji smeta, posebno onima koji odlicno znaju koliko je tanak led preko koga pokusavaju da nas sve prevuku.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.