Šta tačno piše u zaključku Vlade koji su dobili direktori škola?

Ostavite komentar


  1. Poštenije bi bilo da su uveli vanredno stanje zbog „učestalih protesta izazvanih stranim faktorom čiji je cilj destabilizacija države i njenog predsednika jer ne mogu da se pomire s postignutim istorijskim rezultatima“, a ne neko nebulozno objašnjenje kako moramo da mislimo na decu mesec dana nakon tragedije, tako što ćemo ih izvesti iz škole(???)

  2. Ana Brnabić može samo u svojoj kući da donosi ovako Debilne odluke a našu decu i njihovo obrazovanje da ostavi na miru inače će joj umesto 300 hiljada na miting opozicije izaći 3 miliona ljudi!

  3. Zadruga traje do kraja,ali školska godina ima da se prekine,bez ikakvog obrazlozenja. Vrlo nepotrebna odluka,bez konsultacija,bez promišljanja o posledicama…sta,kako…

  4. Ovo je strašno.
    Kako neko misli da država može da postoji bez obrazovanja?
    Danas je demokratija u državi Srbiji doživela konačan poraz.

    Srbija postaje i zvaničnk autokratsko banditska jazbina.
    U njoj obrazovanje nikom neće trebati.

  5. Svaka čast, prva normalna odluka ove vlasti u poslednjih niz godina.

  6. Једно питање:
    Просветара да ли сте ви високо образована интелектуална елита или припадници војних и полицијских формација па да морате да испуњавате свако наређење?
    Побуните се једном,кажите не не желимо тако да радимо зато што то није нормално и није могуће….

  7. Ovo zaista je vrh. Pa doneli odluku da za dva radna dana bude kraj pa sad nabrzinu zakljucujte ocene ili poklanjaj te ocene iz principa

  8. Ha ha ha
    Premijerka potpisala, a ni sama ne zna šta a ni zašto, a niti je pa zanima-poslušno kuče…
    Dok god se u državi radi po nalogu jednog čoveka, sistem propada i ustvari ne postoji !

  9. Lepo u zakonu stoji da se ocena daje pred decom, da je transparentna, da treba da se obrazloži….a šta je sad ovo? Kako zaključiti ocene onoj deci koja imaju časove nekog predmeta sredom i četvrtkom? Da li treba svakom detetu zaključiti veću ocenu od one koja stoji u dnevniku da bi deca bila srećna? Ana Brnabiċ sa svojom svitom opet ponižava prosvetu…! Uostalom, neka objasni šta treba da uradimo, a da sačuvamo glavu jer će sigurno biti nezadovoljstva i od strane dece, i od strane roditelja, i od strane nas poniženih. Imaju li ovi u vladi uopšte mozga? Da je rečeno na vreme, barem nedelju dana ranije, a ne da dopis školama stiže u petak, a kraj nastavne godine u utorak? Sramota u kakvoj državi radimo i živimo.

  10. Још једна суманута одлука власти. У мору других суманутих одлука. Не зна човек шта би више рекао. Остаје му само да полуди. А сваки је човек за школу на неки начин везан. Или у њу иде, или у њој ради, или му у школу иду деца, унуци, рођаци,… А шта држава ради са запосленима у образовању, о томе не вреди говорити. Брука, срамота, мизерија,..

  11. Da li se direktori škola prave …. Da ne upotrebim bilo kakav termin. Kad je sve rečeno od strane nadležnih, jasno, kratko i konkretno. Sve ostalo je u domenu stranačkih prepucavanja, a ispaštaju učenici.

  12. Kad se prosveta buni,a to cini odavno,podrsku nema.Svi pljuju po njoj,svi!Pocev od toga i jedino je to bitno,imate po dva -tri casa,neki odmor od puno dana ,itd.To je jedino sto se vidi i naravno,nije tacno!Raspust za ucenike i prosvetne radnike ne pocinje istog dana i ne vracaju se istog dana( letnji raspust).Drugo,svi sve komentarisu u prosveti,svako moze da predaje,uvek su roditelji u pravu,sve je nekako iscaseno iz korena izmesteno!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.