Šta zapravo Ustavni sud može da odluči u četvrtak u vezi sa projektom Jadar?

Ostavite komentar


  1. A šta ako je Sava u pravu. Sud može da radi šta hoće, jer nemaju sankcija. Doks slušaju Acu Srbina neće im faliti dlaka sa glave.

  2. Kako taj Rio Tinto ne vidi da ga narod neće i neće , ne želi , ne može na silu, sve je do sada od strane tzv zapada radjeno na silu , lopovluk, šta smo sve prodali budi zašto od 2000.godine do sada . kome Hrvatima, Slovencima, NATO državama, Amerikancima, Englezima, kome smo prodali ili dali ajde da su nam prijatelji ali oni su nam neprijatelji , neleglano su nas bombradovali pozatvralai naše ljude da bi prikazali da su oni u pravu za nelegalno bombardovanje i još nas , nas, naš narod proglasili genocidnim , ma more , imamo li makar malo ponosa , sada je narod , uz ovu vlast jer je koliko toliko patriotska, došao ksebi , vidi ko su prijatelji ko su neprijatelji , uostalom ko zna šta su oni još videli tu na tom prostoru sem litijuma , polako , mi treba da kopamo taj litijum ili neka naša dokazana prijatljseka država , ako nikakako ne možemo da kaznimo one koji su nam sve ovo uradili možemo da im ne damo naša prirodna bogatstva , ali sve smo skoro prodali i to ko je uradio , bivša vlast, cementare, vode, …………………….nije …………………………………. .
    Šta sve treba da imamo da bi mi kopali taj Litijum, šta od mašina, inženjera, svega ostalog , do sada smo to trebali da razradimo .

  3. Nažalost Srbija je premala da bi odolela čudovištu kao što je Rio Tinto i Vučić, kakav god bio, to zna, ali eto pokušava da nam predstavi dolazak ovog giganta kao nešto što on podržava. Pašće politički pritisci, naši saveznici, u prvom redu Kina, koja od nedavno ima skoro 15% udela u Rio Tintu, kompaniji koja je inače u ogromnim dugovima i koja je dozvolila takvu nezamislivu prodaju akcija jednoj komunističkoj drćavi, će vršiti, a sigurno vrše i već sad, nepodnošljiv pritisak da se rudnik otvori 2028.

  4. E moja Cicka.Nije ovo tema za naivne i neuke.A upravo to je opšti imenitelj onoga što čini jaka kompanija sa jedne i režim da druge strane.Mi mu tu dođemo kao kolateralna šteta.Problem je samo što će kolateralna šteta biti Srbija,s narod neka se skupi pod onu šljivu,ako se ne osuši.
    A hoće.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.