Šesti put u poslednjih pet godina: Šta tačno znači podizanje borbene gotovosti vojske?

Ostavite komentar


  1. „Podizanje borbene gotovosti“ je demagoški potez Vučića bez ikakve suštine i po naredbi Bocan Harčenka jer niti Vučić niti srpska vojska i policija ne smeju ni stopu da kroče na Kosovo.

  2. Promasili ste i povecnje borbene gotovsti policije, a to se desava samo kada je drzava u neposrednoj ratnoj opasnosti. Nemamo izbora, ako Kurti krene krece rat. Nema to veze sa Vucicem.

  3. Znaci, da ju je podigao, pa spustio. Upotrebiti je ne moze, posto bi se morao “ potuci” sa nato snagama. Predstava za lakoverne!

  4. Sta ocekujemo od krimosa ovo je jos i super. Daje orden “Nikola Testa” Mici Grčiću i Marku Djuricu, Gašić umesto na robiji on vodi policiju…

  5. Dzabe se cimat3me da objasnite bilo sta jer nema zakona, nema uredba, nema propisa.
    Jedan covek se pita za sve i radi sta on zeli.

  6. Predsednik i vojska samo rade svoj ,,posao,,sto im gradjani i ustav nalazu.
    Mada ima i drugacijih misljenja,ali to je sve normalno.Zato i postoji ustav.

  7. 6 puta podizati borbenu gotovost u 5 godina znaci da je tip lud covek. A to sto mi se pravimo ludjim od njega- to govori vise o nama.

  8. Pa dobro, stigla packa da se sklanjaju barikade u roku 24h, tako da je ovo mala predstava pre nego sto ih vojska i ukloni

  9. Да ли да се поуздамо у Вучићеву нормалност да неће покушати да уђе са војском на север Косова?

  10. To znači da nam neko uporno radi o glavi i čeka da se povinujemo njihovim naredbama,da priznamo Kosovo i uvedemo sankcije Rusiji ili će nam napraviti igranku na Kosovu.Zbog toga što normalna Srbija to ne može prihvatiti mi moramo biti spremni na ono najgre.Molimo se bogu da razum prevlada ,ali…

  11. Svaka od navedanih situacija je predstavljala stvarni bezbednosni izazov. Neki od komentara idu u pravcu sprdnje, duhovitosti i umanjanja važnosti situacije. I vaš članak mi pomalo miriše na cinizam, ato nije dobro. Čuj, malo…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.