Šta znamo o „zabranjenom“ čaju za mršavljenje, koji je i dalje u prodaji na internetu?

Ostavite komentar


  1. Čaj se prodaje u svakoj apoteci u Istanbulu. U Srbiji je verovatno problem sto se niko nije ugradio, a jos teže će se ugraditi jer su novopazarci u pitanju. I sada prave lov na veštice!

  2. Pila sam trex čaj,mada neredovno,čak sa prekidima od nedelju dana.Smanjen apetit i 4 kg manje.Sve pohvale.Dosta njih piju ovaj čaj,pa i medicinsko osoblje.
    Kakav god da je manje je opasan od raznih lekova iz neprijateljskih zemalja koje pacijenti piju.A da spomenemo vakcine i posledice od njih?Ili greške lekara sa smrtnim ishodom?
    Čaj je odobren u Turskoj i ima ga u apotekama u šta sam se i uverila u Istanbulu.
    Pola Srbije i Bosne pije ovaj čaj ,moja kuma više nema visok pritisak a pila je lekove za njih i nisu pomogli……a trex čaj jeste.Njoj su nestali otoci na rukama i nogama….lepo spava…nekoliko kg izgubila,td.
    Počela sam piti drugu kutiju,a moja prijateljica,frizerka iz Kule koja mi je i rekla za trex čaj,pije već treću.Radi laboratorijske analize i uticaj čaja.Prezadovoljna je.
    A ostali čajevi za mršavljenje koji proizvode čudne firme i prodaju se po apotekama i ništa ne pomažu,a to je prevara.Njih treba zabraniti.
    Kao i onima što izmišljaju loše reakcije zbog trex čaja…..koji izgleda i smeta onima što proizvode čajeve slične namene,a tek farmaceutskoj mafiji?
    Kako god,manje je štetan od lekova i raznih suplemenata koji nisu provereni zbog kombinacija raznih vitamina,minerala…

  3. Imao sma nezeljene efekte ozbiljne 170/100 pristisak vrtoglavicu,nesanicu i zavrsio u hitnoj ,ne bi nikome preporucio da pije ovaj otrov

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.