Za vikend provereno 3.800 objekata, izrečeno 29 kazni zbog nepoštovanja epidemioloških mera

Ostavite komentar


  1. zar mislite i treba da verujemo da je u svakom 100tom objektu uočeno ne poštovanje mera….masna neistina,svi to vidimo ,zašto obmanjuju sramota i bruka a svi smo sbedoci,zamislite tek da nevidimo

  2. da li me zezate. ja sam za vikend bio u dva restorana i samo u ta dva sam video 29 propusta. A o gradskom prevozu neću ni da pričam, samo stanite na ulicu u sami pogledajte neki gradski bus i videćete da unutra par trećina ne nosi maske.

  3. 29 kazni na 3800 proverenih objekata.Možda je moguće ali je više nestvarno.Izgleda da je inspekcija previše blaga pa nam je i stanje sa kovidom takvo kakvo jeste.Ne može službenik na šalteru pošte,kopirnice,menjačnice,apoteke,benz.pumpe,u prodavnici,restoranu,konobar,kuvar,pekar,vozači taksija i autobusa da ne nose masku a korisnici usluga da nose masku.Skoro sigurno znam i video sam da letos u Zaječaru je malo ko nosio masku po prodavnicama i lokalima,na šalterima i nikom ništa.Glavni hit je bio ko će gde na more da se odmori, čitaj „zarazi“.

  4. Sramota! Nema linije tj autobusa gradskog prevoza gde vozač ima masku?! To je podstrek onima koji ulaze u prevoz da mogu i oni.Ako pitaš za povod, smešno pitanje.možeš još i da ispadneš grbav, lud, blesav.zalažem se da u autobuse ulazimo sa maskom i da kazne budu stroge. Možda treba sprovesti anketu?!

  5. Exit, Beer fest, koncerti politicke manifestacije, Guča otvaranje puteva fabrika? Rano ste se setili i sto se mene tice posle puno pozitivnih stvari u potpunosti ste izgubili poverenje i kredibilitet

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.