Stanari „Bristola“: Uključena struja posle telefonskog poziva Vučića

Ostavite komentar


  1. Neka im novac koji su ulagali u fondove JNA isplsti bivsa SFRJ.
    Sta cemo da radimo nas preko 600.000 izbeglica i raseljenih lica koji su najvise zaslugom oficira JNA i VJ i njihovim sramnim porazom od slovenackih lovaca preko zengi, mudzahedina i balistickog UQK.
    Da ne govorimo o tome da smo svi mi ostali bez posla i primanja i zavrsili sa minimalnim penzijama od kojih placamo paprene kirije a oni su stekovali svoje velike oficirske penzije.
    Za ovih skoro tri decenije su mogli da ustede ne placajuci smestaj, komunalije (cak su im i sobarice cistili sobe i presvlacile i prale posteljinu a u hotelskom restoranu besplatno hranili I svojim „Tuznim pricama“ iskali pice od hotelskih gostiju) citav jedan stan u Beogradu na vodi.

    1. Miodraze, kao sto vidis, iza svega je uvek bio samo njihov interes. Svi mi ostali smo za njih samo statistika.
      Cudi me da niko nije shvatio njihove pesmice koje su nam nabijali u glavu godinama. Recimo: ‘To je nama nasa borba dala – da imamo Tita za marsala’. Lepo, Tito je postao marsal, a mi? Pa, naravno, mi smo se borili da ONI budu marsali i da ONI dobiju stanove!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.