Stanari hotela Bristol stupili u štrajk glađu: Primorani smo na ovakav korak

Ostavite komentar


  1. Rezim je kod mene uvezbavao taktiku sa Iskljycenjem struje ,radi iseljenja —– Kada iskljucenje struje nije uspelo da me izbaci Iz stana ciji sam vlasnik u Jagodini : Rezim je u stan pobacao hemikalija kombinaciju anhidrida kiseline I bioloski otrove toksina koje su pobacali svuda a najvise po krevetu .# Podrske Ljudima sto strajkuju ( koliko vas ovaj Rezim voli pustice vas da umrete od glad I ,Ili bar da ozbiljno narusote zdravstveno stane : bolje bi bilo da Amo krenuli u , revoluciju,, I da neko od strajkaca prikljuci struju u hotelu !!! Umesto sto krecemo sa strajkom gladju ::: to je isto kao kada bi tokom invazije Hitlerovih tripa na Srbiju ,Vojske krenula u strajkom gladju u znak protesta zbog napada na zemlju # major Dimitrijevic Boris ,disident u Egzilu kome Rezim prodaje kucu u Mijatovcu na licitaciji zbog duga od 300 eura !!!!

  2. Ako planirate da Radikalizujete strajk ,predlazem da odstampate alike Hasima Tacija 1 metar x 1 metar I da oblepite Hotel ! Vas strah gladju ovaj Rezim nedotice – Oni I navijaju da pomrete I da se Na taj Nacin rese vas !!!!!! Ne ugrozavajte svoje zdravlje ,vec radikalizujte strajk Kako prilici vojnicima !!!!

  3. Prema podacima u Srbiji ima oko 44.000 vojnih penzionera a od toga oko penzionisanih 1.500 generala. Zatim ima daleko više vojnih penzionera od broja aktivnih vojnih lica. Sada pogledajte ove hrabre borce sa premalo radnog staža koji se bore samo za sebe. Osim borbe za sebe nisu učestvovali ni u jednoj borbi a kamo li u ratu.Da su se tako borili za izpunjenje zakletve koju su dali imali bi hrabrosti da pogledaju u lice roditelje maldih vojnika koji su poginuli umesto njih i za njih. U vašoj borbi za sebe podržavaju vas : učiteljice, negovateljice, medicinske sestre, babice, profesorice, kuvarice, čistačice i ostale vredne radnice koje če u proseku teško raditu po deset i više godina od vas a da nikada ne dobiju stan.

  4. Da li su nadlezni vredni da izgubite zdravlje zbog njihovog hira ima li drugi nacin da se alarmira javnost da se resi da dobijete adekvatni smestaj.

  5. Gospodo dosta ste bili u beneficiranom položaju , prvi ste napustili ratište zauzeli prazne stanove ili dobili nužni smeštaj a mi koji smo poslednji došli sa ratišta dobili smo lakat i dalje se naše porodice smucaju od nemilog do nedragog. / i ja sam oficir i meni je stan ostao u hrvatskoj/.

  6. Bravo! I ja sam bez stana. radio sam tacno 39godina i 9 meseci EFEKTIVNO. Bez ikakvih beneficija. NEMAM STAN,NEMAM VIKENDICU, nema devizne racune. I imam malu penziju. bar duplo manju od vas lezilebovica sa 20 ili malo vise staza. Rodjen sam u Beogradu. A Vi? Odakle ste dosli i trazite nesto sto ste kao otplatili! Kako ste otplatili? od para iz budjeta. A u taj budjet sam JA uplacivao. Imali ste sve moguce beneficije. I imali ste samo jedan zadatak: DA BRANITE DRZAVU. Vi ste kada je poceo rat skoro SVI pobegli u Srbiju. I da vas obavestim: JA SAM DANAS SA SVOJIH 75 GODINA PODSTANAR. U svom rodjenom gradu!!!!!!!!!!!!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.