Stanje gore nego pre 15 godina

U privatnim firmama u Banatu skoro da i nema sindikalnog organizovanja

Ostavite komentar


  1. Dusanu Kokotu svaka cast,čovek je kakav se samo poželeti može i kao sugrađanin, prijatelj, učitelj, građanski aktivista-human i dosledan, dobronameran i nepotkupljiv.Stoga je šteta da uz njega poštovana novinarka citira Markuša, abonenta najrazličitijih „štiftunga“ čoveka koji svoju navodnu borbu shvata kao konjukturnu delatnost, van bilo kakvih principa ili ideoloških odrednica.A o tome kako se ponašao dok je bio „vlast“ u Jugoremediji i koliko se on lično okoristio o fabričke resurse mogao bi da se napiše roman o beščašću falš radničkog aktiviste.Stoga Kokot i Markuš u istom tekstu mogu da stoje isključivo kao antipodi,nikako drugačije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.