Stanković: Srbija živi u vremenu laži i obmana

Ostavite komentar


  1. Danas u vreme interneta, nije tesko doci do prave vesti ali je mnogo lakse zagrebati po pogresnim izvorima. Zasto? Pa finansiraju se iz nasih klikova, to je jedino i bitno, tiraz i klikovi a istina nije bitno. Tako da, klick-mamci (click-baits) i lazne vesti (fake-news) UVEK idu zajedno. Lek je jedino edukacija i obrazovanje, a to se nece naci na TVu sigurno.

  2. Retko dobar i plemenit covek i pravi profesionalac, covek sa stavom i realnim pogledom na svet. E, da je jos vise ovakvih ljudi ( ljudina ) u svim segmentima drustva od javnog znacaja a pogotovo u novinarstvu, gde bi nam bio kraj. Definitivno dahas svi mi u Srbiji zivimo jedan zivot nedostojan coveka u pravom smislu te reci, posto su mnogi tzv „profesionalci“ ( nazovi novinari ili propagandisti – dziberi ) prodali veru i cast profesije za diktatorove „neoglodane kosti“ koje im baci.

  3. I ti se Stankovicu reportazom o „Tunelu spasa“ u Sarajevu lepo dodvorio muslimanima, a sta da radimo sa tvojim TV izvestajima iz Visegrda 1992. godine, predloyicemo muslimanima da malo pogledaju TV arhivu.

  4. Gospodin Stankovic je divan novinar ali isto tako ne treba generalizovati sve politicare. Itekako gradjani i svet znaju da je zvana kupus koalicija demolirala svoju drzavu iskljucivo zarad licnog interesa. Bitno je da odvojimo zito od kukolja!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.