Stanovništvo Srbije biće deo probne populacije po volji despota

Lekar Dušan Đokić o najavi Aleksandra Vučića da pre kraja godine možemo da imamo vakcinu protiv korone

Ostavite komentar


  1. Nasi najpoznatiji i najuvazeniji epidemiozozi pocevsi od Radovanovica do Kona su opste poznati ljubitelji spricanja.

    1. Ne znam od koga su „najuvaženiji“. Oni sigurno nemaju moje poštovanje, kao ni ogroman deo ljudi koje poznajem. Oni su baš suprotno. Poznati su kao farmakološki i vakcinalni lobisti.

  2. Moze ta vuciceva vakcina odmah da se primenjuje u Srbiji, ali prvo moraju vucic, svi clanovi njegove porodice, svi ministri njegove vlade, rukovodstvo stranke i svi clanovi „kriznog staba“ ( tzv. „struka“) javno da se vakcinisu. Da vakcinacija bude prenosena direktno na TV – na svim televizijama, ne samo na lazljivim pink, rts, hepi,studiju b, prvoj tv, b92…
    Pa posle 30 dana mogu da se vakcinisu i ostali gradjani Srbije koji to zele.
    Naravno, da bude objavljeno i cija je vakcina, ko je proizvodjac, gde je i kako prethodno isprobana, ukoliko jeste, kakvi su rezultati i po kojoj ceni i pod kakvim uslovima je nabavljena.

    1. Ako ti verujes prenosu na televiziji malo moze da se doda.
      Mogu da im spricaju destilovanu vodu, hoces li ti to ikada znati, ne.
      Dok se javno ne objavi SADRZAJ vakcine, niko ne treba da je primi.

      1. Tačno tako.
        Neki se verovatno ionako špricaju bar jednom nedeljno

  3. Onima koji imaju bar minimalno obrazovanje i znaju barem šta je vakcina, nikakve reakcije struke nisu ni bile potrebne jer takvi su odmah znali da Vučić, po običaju, govori teške budalaštine, kojima ne treba pridavati nekakvu važnost.
    Ali Vučić se nije ni obraćao njima, nego onoj neobrazovano i neznalačkoj masi u Srbiji, koja iz neznanja, oportunizma i intelektualne lenjosti ‘ladno guta svaku budalaštinu koju im Vučić servira.
    Zbog takvih, kakvih je nažalost bar 2/3 u Srbiji, struka je morala da reaguje jer ove Vučićeve budalaštine ovog puta nisu samo smešne, nego su i bukvalno OPASNE za ljude ako se sprovedu u praksu!
    Da, ali ko i iz koje „struke“, da reaguje? Svi samo ćute i gledaju svoja posla“, kupljeni, zastrašeni ili ih prosto mrzi da uključe mozak!

  4. Može , zašto da ne !
    Prvo vakcinisati SNS-ovce, PUPS-ovce, SPS-ovce, JUL-ovce, Palm-ovce, SPAS-ovce, LDP-ovce pa „navijače“, policiju, bezbednjake pa tek onda NAROD !

  5. Znači, neće ubijati samo decu Kenije, Etiopije i ostalu afričku sirotinju. Sad su pronađeni zamorčići u srcu Evrope. Bravo za AV, najvećeg zlotvora ovog naroda.

  6. Neka AV vakciniše ona dva miliona glasača koji su na lažnim izborima glasali za SNS valjda su mu oni najpreči i neka njih sačuva.

  7. Bravo doktore, care, svaka čast…. Pozzzzz…. Zoran Jončić

  8. Mislio sam da u našoj zemlji nema puno doktora koji misle svojom glavom,ali demantovao me je dr Djokić.Dobro bi bilo da se oglasi neko stručan i objasni nam zašto se ne rade obdukcije,tj zašto su zabranjene.Takodje treba narodu objasniti,ako smo već izolovali virus Zap.Nila,virus gripa i ostale,zašto u nijednom institùtu nije potvrdjeno prisustva korona virusa.Doktori ,dajte odgovore da Kon i ostali ne greše puno na tv ,a mi da imamo poverenje u sistem.

  9. A gde si Ti bio, Đokiću, i svi oni koje si prozvao, da reaguješ kada je dr Kon u martu izjavio da se vakcina može očekivati do septembra(!!!) o.g.? Nedavno je rok „produżio“ do septembra iduće godine! Gde si bio i Ti i ovi koje si prozvao kada se Vučić, zajedno sa onima koji su „najbolji što Srbija ima“, zaje*avao sa građanima Srbije, što i nije teško, ali zaje*avao se i sa Tobom i sa svima koje si sada prozvao. Zašto niste reagovali na početku, da branite stručno znanje, ako ga uopšte i imate, pa tek onda akademska zvanja? Da ste tada reagovali, ne bi vas „grobovlasnik“ i njegovi medicinski politikanti zajahali? I nas zajedno sa vama. Nama, laicima, bar može savest biti mirna. Živeli smo u blażenom neznanju zbog vas nesavesnih. Dobro je da si podigao glas protiv „Neponovljivog“ i protiv nesavesnih koje si prozvao, ali ovde ne važi izreka „nikada nije kasno“! Jer, prekasno je za sve one koji su preminuli, među kojima su i mnoge tvoje kolege, kao i njihove porodice.

    Verujem, Đokiću, da si već spakovao kofere, jer ti ovde dalje nema opstanka, pa ti je „proradila“ savest. Samo, Đokiću, nećeš moći savest ovde ostaviti. Gde god da odeš – progoniće te savest. A ove koje si prozvao, verujem, neće. Niko od njih se neće solidarisati sa Tobom. Uostalom, većina fakultetski obrazovanih „stručnjaka“ su fah idioti, koji nisu naučeni da vide „širu sliku“ i koriste „zdravu pamet“.

    Na kraju, Đokiću, potsetiću te na Heraklita, koji je živeo pre 2.500 godina i njegovu misao:

    „Mnogo učenja nikada neće podučiti razumevanju.“.

    I još jednu:

    „Karakter je sudbina.“.

    1. Tihomire… Cemu ovoliko reci i mrznje. Covek je reagovao kada je nastao za shodno. Ili kada vise nije mogao da bude nemi posmatra. Ili naprosto kad je zeleo… I treba da spakuje kofere ako je pametan i da ide… Ali ne zbog istine koju je izneo, nekih „pretnji“ na koje ti aludira vec zbog toga sto mnogi od nas ovde/Vas ne zasluzuju lekare kao sto je on. Ako ipak ne ode Vi Tikomire za izabranog lekara uzmite loncara, dariju i njima slicne 😉

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.