Javni gradski prevoznik podseća da važnost besplatnih godišnjih karata izdatih prošle 2010. godine, za sve kategorije korisnika usluga, ističe danas. Kampanja izdavanja besplatnih karata trajaće tokom cele godine, uz napomenu da će građani Novog Sada stariji od 65 godina, od danas, potrebnu dokumentaciju moći da predaju isključivo na šalterima Međumesne autobuske stanice, na Bulevaru Jaše Tomića 6, svakog radnog dana od sedam do 14.30.


– Zaključno sa jučerašnjim danom, na osnovu preporuke gradonačelnika Novog Sada i odluke Upravnog odbora preduzeća, izdagradski prevoznik je izdao preko 30 hiljada besplatnih karata, za svih 15 kategorija korisnika usluga, s tim što je najveći broj, od oko 25.000, povalašćenih karata izdat građanima Novog Sada starijim od 65 godina – rekao je portparol JGSP Novi Sad Milorad Vukašinović.

Podsetimo, građani Novog Sada stariji od 65 godina treba da prilože fotokopiju lične karte, fotografiju novijeg datuma dimenzija kao za ličnu kartu i 750 dinara za troškove izrade karte. Ostalih 14 kategorija korisnika usluga pravo na povlašćenu kartu mogu da ostvare preko spiskova udruženja, ustanova i institucija kojima pripadaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari