„Branićemo most telima“: Šta će biti sa Starim savskim mostom preko koga dnevno pređe 20.000 ljudi?

Ostavite komentar


  1. Miketić lupa ko „Maksim“! Nije tačno ništa što je izjavio! Projekat je objavljen i prikazan, gde se vidi da će tramvaji ići preko tog mosta, imaće četiri saobraćajne trake, biciklističke staze i trotoare za pešake i nema tu nikakve zgrade koja smeta mostu! Sramota je za vas kao redakciju koja je ovbjavila ovu seriju laži i ne opra vas ni Dunav ni Sava!
    Ja sam novoveograđanin koji ovaj most izbegavam kad god mogu jer je nemoguće spaditi ga od „otvaranja“ rupa u asfaltu jer moj opasno vibrira pri svakom prilasku i tramvaja i teških vozila i njegova izjava da taj most prelazi dnevno 20.000 vozila je laž „par exelance“!!!
    A kako je renoviran 2008. to mi koji prelazimo godinama! I najmanji udes na tom mostu zatvara saobraćaj u oba pravca!!!
    Neka Miketić izjavi kada je zadnji put svojim vozilom prešao taj „tramvajski most“ kako ga mi od milošte zovemo decenijama!
    A da bi se tu sagradio bolji most stari mora da se skloni, a inače završetkom tunela ispod Terazija prodisaće saobrćaj u centru Beograda!
    Ovo je Mijetićeva tirada: Što gore to bolje! Bruka…

  2. Uništili Beograd delima, braniće most telima, a niko od njih se ne vraća svojim selima.
    Napredak je nezaustavljiv za sve retrogradne snage koje su pokazale koliko ne vole ovaj grad.

  3. Ne rušite most dok ne napravite novi! Da li ste svesni saobraćajnog kolapsa!A i kada napravite novi, stari pretvorite u pešački i biciklistički!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.