Starim studentima produžen rok za diplomiranje

Ostavite komentar


  1. Čist dokaz da su fakulteti samo institucije za obrtanje para i ništa drugo. Ja sam 2007 upisao i tada sam video da ćete tamo malo toga naučiti ali ćete upoznati gomilu sujetnih profesora. Na svu sreću diplomirao 2012 i pobegao od te bede.

  2. Да ли је то због малог ? Судски и словачки докторати се баш и не вреднују, па да проба поново да дипломира и одради 5-6 докторатчића.

  3. Pa ako im treba 10-15 godina da zavrse fakultet i magistarski kuku nama!!!! Tek kad vidis doktora koji je studirao 10-15 godina… taj ne zna nikog izleciti!

  4. A šta je sa akademskim specijalizacijama upisanim 2006.godine? Niko studente nije na vreme obavestio da neki programi nisu ponovo akreditovani da bismo na vreme napisali zavrsni rad i odbranili ga. Bačene pare, pojeo vuk magarca.

  5. Stvarno?! Ijaooo, pa to je prosto divnooo! Verujem da na Elektrotehničkom fakultetu prosto „padaju u trans“ zbog „produzenog… Roka. Za završetak…Studija. A, ja evo , čekam da me tuze za uvredu, kojom „slap tuzbom“, zbog „uvrede časti i dostojanstva“ ziva nisam…Ko bre da polaze tezak prijemni i da se prebacuje „na bolonju“ ponovo! Ijuuu, SVAŠTA! A, što se tiče lekara, imam sreću da me isti(ti od 2005.) nikada neće lečiti.

  6. P.S. Ima tako tih raznoraznih „prosto produzenih“. Nego, nešto razmišljam, kada završe, obavezno da jave. Da im drzava organizuje jedan „produzeni“ seminar od Kine sve do Amerike. Da proslave. I obavezno, o drzavnom trošku! Gde, da plaća sirotinja iz svog dzepa od plate docenta „u cvetu mladosti“ kad nemaju ni „leba da jedu“.

  7. Životne okolnosti nisu svima iste,pa ako u ovoj borbi za preživljavanje i rad po ceo dan,žele da završe studije samo neka guraju do diplome ,Srećno !!!!

Ostavite komentar


Društvo

Protest u Negotinu protiv litijuma 9

Protest u Negotinu protiv litijuma

U Negotinu je večeras oko 19 sati počeo protest građana zbog gradske deponije, koja je samo ove godine gorela šest puta, a kako navode, pridružuju se i borbi protiv iskopavanja litijuma u Zapadnoj Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.