Stašević Karličić o krivičnim prijavama: Nije oštećen budžet, kontrole će to i pokazati

Ostavite komentar


  1. Dano, da li Vam je mesto medju ovom direktorom, Kisickom i ostalim?.
    Zasto ste to sebi dozvolili?

  2. Nikada neću zaboraviti bahatost doticne, Kisicke i Kona u vreme pandemije i Kriznog štaba.

  3. погледајте новинари одговор на од стране министарке јавно је дат да није дала папире на увид кад су тражени и сад је поеглала доста тога и прича неистине

  4. Zena koju postavi stranka a ne njeni zaposleni. Da bi bio dobar lekar moras prvo biti dobar covek. Kad se u medicinu ubaci politika to je strasno. Imali smo sliku stranackih lekara za vreme pandemije. Moraju se zaposleni svi izboriti da sami postavljaju sebi direktore i manjaju ih a ne neka partija za lojalnost dobijes mesto direktora a pri tom nemas smisla za rukovodjenje sa ljudima

  5. Ova i ona direktorka DZZemun najomrazenije dr u Srbiji.
    Jel realno da su jače od ministarke?
    E moja Dano, kakva si ti ministarka kada ti ove 2kroje kapu.

  6. Smena.Sve vrsne doktore je oterala.Ukinula je lecenje za adolescente.Moje dete je tada prestalo da se leci i otada je loso.Obratila sam joj se zvanicno i nikada mi nije odgovorila.Trazila sam odgovor i od pravne sluzbe i zamenika direktorkeDjindjica nista.Laz do lazi.Njena sestra i ona zare i pale nudili su da ga smeste u Padinskoj skeli gde su starci,prilicno u dobrom stanju primljeni za novac.

  7. Koji administrator ovo cenzurise.Neki njen.Nijedan komentar mi niste objavili.Jer radite za doticnu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.